|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zmiana szerokości forum, tzw. "Ex" |
Autor |
Wiadomość |
Verbis
|
Wysłany: 11-04-2006, 17:18 Zmiana szerokości forum, tzw. "Ex"
|
|
|
No więc chodzi mi o to, w jaki w miare prosty sposób mogę zmienić szerokość całego forum, z tzw. "Ex" (na cały ekran), na taki jakby "pasek", jak jest np. tutaj: http://www.forum.webdiary.pl/
Szukałem, nie znalazłem |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Falcone
|
Wysłany: 11-04-2006, 19:42
|
|
|
W swoim stylu mozesz przez PA.
Ogolne -> Konfiguracja -> Stala szerokosc |
|
|
|
|
Verbis
|
Wysłany: 12-04-2006, 14:56
|
|
|
Dzięki wielkie
Tja...a jeśli to nie działa? |
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 12-04-2006, 16:20
|
|
|
Verbis napisał/a: | Tja...a jeśli to nie działa? |
A próbowałeś chociaż? Jeśli nie pójdzie to pozostaje Ci ręczna edycja overall_header.tpl |
|
|
|
|
Falcone
|
Wysłany: 12-04-2006, 16:23
|
|
|
Musi dzialac, bo sprawdzalem u siebie. |
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 12-04-2006, 17:16
|
|
|
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! | (to w profilu nie dziala) |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!