|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[1.12.*] Brak instalacjii.... |
Autor |
Wiadomość |
mateusz209
|
Wysłany: 08-04-2006, 18:10 [1.12.*] Brak instalacjii....
|
|
|
Przewertowałem dużo tematów na tym forum ale nie znalazłem odpowiedzi...Otóż gdy wgram styl do katalogu templates i wybieram instalacja stylu to wyskakuje że nie ma stylu do instalacjii...cache files mam poprawny,katalogi templates itp. są poprawnie,nazwy plików są poprawnie...subsilver chodzi...litery są dobrze(wielkość)...Co zrobić??- www.freezone.webd.pl |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna
![zasłużony](templates/subSilver/images/ranks/zasluzeni.gif)
![](images/avatars/155155355147b2b400e1b04.jpg)
|
Wysłany: 08-04-2006, 18:29
|
|
|
A może powiesz jaki styl chciałeś wgrać? |
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 08-04-2006, 18:29
|
|
|
a czasem nie wgrywasz katalogu ze stylem w jeszcze jednym katalogu (tak że wygląda to na serwerze /templates/nazwa_stylu/nazwa_stylu/pliki_stylu)?
jestes pewny, że to styl do wersji forum, którą masz oraz, że jest dobrze cały wgrany na ftp? |
|
|
|
mateusz209
|
Wysłany: 08-04-2006, 18:32
|
|
|
Tak,jestem pewny-styl to Invison Red -do mojej wersjii phpbb2 najnowszej
Katalog pliku cfg poprawny itp.
Teraz wrzucam Bahamut...
[ Dodano: 08-04-2006, 19:51 ]
Problem rozwiązany w konfiguracjii stylów miałem jakimś cudem wpisany katalog subsilver a nie templates |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!