|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:34 |
[PROBLEM] Nie można założyć nowego tematu. |
Autor |
Wiadomość |
Magnus
|
Wysłany: 13-05-2004, 12:05 [PROBLEM] Nie można założyć nowego tematu.
|
|
|
Witam
Pisałem już kiedy? o tym na tym forumj, jednak nikt nie był w stanie pomóc. Ponawiam więc prośb? o jakąś radł w tej sprawie.
Chodzi o to, że zwykli userzy (nie admini) nie są w stanie założyć nowego tematu.
Objawy są dziwne bo kiedy uruchamia się skrypt posting.php , po użyciu komendy "wyślij" żadowanie trwa bardzo długo, a na końcu wyświetla się albo, ze nie można znaleźć serwera, albo białe tło. Nowy temat nie jest widoczny na liście tematow, ale pojawia się w statystykach w "ostatnich tematach". Nie pomaga synchronizacja for, ani nic w tym rodzaju. Adres forum to http://efutbol.darkmagnus.com
user: test
hasło test123
Bardzo proszę o jakąś pomoc w tej sprawie bo nie wiem co mam zrobić
Pozdrawiam
Magnus |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 13-05-2004, 12:51
|
|
|
Hmm, prawdopodobnie wina jest problem z wysylaniem powiadomienia na GG admina o nowych tematach, sprobuj wylaczyc powiadamianie.
Nie da sie tez wyslac wiadomosci gg normalnie, sprawdz ustawienia swojej bramki na forum haslo/numer |
|
|
|
 |
Magnus
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:21
|
|
|
Dzieki wielkie, Przemo. Pomogło wszystko działa ok.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!