|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
cPanel X |
Autor |
Wiadomość |
cichy24
|
Wysłany: 07-05-2004, 16:10 cPanel X
|
|
|
Czy zna ktoś strony z Polskim opisem wszystkich funkcji panela
Jest mi to bardzo potrzebne
Wydaje mi się że przyda się to na forum wszystkim użytkownikom |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tech
|
Wysłany: 08-05-2004, 15:49
|
|
|
A o czym tu pisać? o Tym co to jest ikonka email? Eee przesadzasz, we? słownik i dasz rade, co innego jak był sie pytań o WHM |
_________________ @ home.pl |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 11-05-2004, 08:20
|
|
|
poza tym istnieje polskie tłumaczenie, popro? twojego administratora żeby zainstalować i już.
ja akurat mam inny problem, nie cierpi? polski tłumacze?, a mój admin zainstalować. >_< |
|
|
|
|
Andrzej.K
|
Wysłany: 11-05-2004, 08:25
|
|
|
Hehe... to może Cytat: | istnieje polskie tłumaczenie, popro? twojego administratora żeby zainstalować | zamieni? na Kod: | istnieje angielskie tłumaczenie, popro? twojego administratora żeby zainstalować |
:oczami: |
_________________ Andrzej.K |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 11-05-2004, 08:43
|
|
|
niestety, w polsce istnieje głupia mania lokalizowania wszystkiego co tylko się da, bez możliwości wyboru (vide gry, dubing w kreskówkach itd.), nawet jeśli jakoś? lokalizacji wo?a o pomst? do nieba. ^_^;
zresztą to mi akurat najmniej przeszkadza, bo zaglądam tam sporadycznie. heh. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!