|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Jak usunąć FIsubSilver |
Autor |
Wiadomość |
kondisz
|
Wysłany: 09-03-2006, 18:11 [Problem] Jak usunąć FIsubSilver
|
|
|
Mam bardzo duży problem, nie wiem jak i nie potrafie usunąć stylu FIsubSilver. Problem zaczął się od chęci zmiany domyślnego stylu na forum, zmiana się powiodła (FIsubSilver na inny) , lecz gdy odpaliłem forum, nie było różnicy, wróciłem do panelu admina i nadal próbowałem i nic. Za każdym razem gdy zmienię styl on i tak staje się FIsubSilver. Kto mi pomoże |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
tomko222
|
Wysłany: 09-03-2006, 20:00
|
|
|
Może masz ustawione ignorowanie stylu użytkownika? |
_________________ WINDOWS - akronim słów Wielce Irytujące Narzędzie DO Wieszania Się... |
|
|
|
|
kondisz
|
Wysłany: 09-03-2006, 20:28
|
|
|
Tak mam włączone ignorowanie stuly użytkownika. Głównie jest taki problem że automatycznie zmienia się domyślny styl na FIsubSilver.
[ Dodano: 10-03-2006, 17:51 ]
Problem się już sam rozwiązał wszytko dzią już działa ok widocznie jakiś błąd na serverze musiałbyć.
___
temat do usunięcia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!