|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Moze mi ktos w koncu pomoc?! |
Autor |
Wiadomość |
MatiOk
|
Wysłany: 09-05-2004, 20:19 Moze mi ktos w koncu pomoc?!
|
|
|
Dlaczego nikt mi nie chce pomoc?! Od kad jestem na tym forum kazdy mnie kieruje na http://www.przemo.org/phpBB2/forum/search.php Co jest grane? Pytam sie dlaczego mi wyskakuje invalid session przy wejsciu do panelu administracyjnego. Przesledzilem tematy i tylko bylo o invalid session przy rejestracji i chyba usuwaniu postow. Moze mi ktos w koncu pomoc?! |
_________________ Pozdrawiam MatiOk |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 09-05-2004, 20:24
|
|
|
Pisalismy o tym wiele razy i nie mamy zamiaru pisac kolejny, proste. Po co jest opcja Szukaj? Zgadniesz? |
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 09-05-2004, 20:46
|
|
|
MatiOk, wejdz do http://www.przemo.org/phpBB2/forum/search.php wpisz invalid session i znajdziesz dużo na ten temat, sam trułem o to swojego czasu
mi też wyskakuje invalid session przy wejściu do PA ale obszedłem to w ten sposób że wszystko zmieniam w bazie danej lub w szkole jak mi się z czym? nie pali...
Na to nie ma rozwiązania ja takowego nie widze sam Przemo nie wie czym to jest spowodowane... POZDRAWIAM... |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
Widmo
|
|
|
|
|
Ryrzy
|
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 09-05-2004, 21:28
|
|
|
Obrazek działa
ale jesteś dzisiaj 10 osob? od której dostałem (może nie dostałem ale zobaczyłem ) lina do tej stronki |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Fanatyk
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!