|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-09-2007, 08:04 |
[Problem] baza danych |
Autor |
Wiadomość |
browar66
|
Wysłany: 28-02-2006, 10:38 [Problem] baza danych
|
|
|
mój problem polega na tym że przenosze baza z jednego forum na drugie
niestety podczas przenoszenia nie wgrywa mi się cała baza lecz jej część innym razem pokazują mi się błędy typu że Cytat: | 1050: Table 'phpbb_adv_person' already exists |
już szukałem podobnych problemów tutaj ale nic nie pomagało
robiłem chyba już wszystko (robie to dwa dni) i niedaje rady |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 28-02-2006, 11:26
|
|
|
Zanim zadasz pytanie użyj narządu zwanego Mózgiem |
przed wgraniem drugiej bazy danych musisz wyczyscic poprzednia, ktora masz na servie |
|
|
|
|
browar66
|
Wysłany: 28-02-2006, 11:35
|
|
|
właśnie też to robiłem
i chyba wpadłem na to że zmienia mi plik "cache" wgrywam go ponownie wtedy niby już jest wszystko ok ale znowy przekierewuje mnie na starą stronkę |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 28-02-2006, 11:54
|
|
|
ustaw poprawnie server name w PA
poza tym
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! | |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!