|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-09-2007, 08:04 |
Coś z bazą danych nie stykło pomuszcie. |
Autor |
Wiadomość |
syriusz
|
Wysłany: 16-02-2006, 13:24 Coś z bazą danych nie stykło pomuszcie.
|
|
|
Witam dodawałem sobie spokojnie działy do mojego forum wszystko ładnie śmiga i nagle po dodaniu jednego działu zamiast okienka co chcesz zrobić wruciś do indexu itp. itd. pokadało mi się na białym tle:
Cytat: | phpBB by Przemo : Critical Error
Error doing DB query userdata row fetch
DEBUG MODE
SQL Error : 1226 User 'hcenter' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 1600)
SELECT u.*, s.* FROM (phpbb_sessions s, phpbb_users u) WHERE s.session_id = 'a25be2e58ae874681848762ff1fa9047' AND u.user_id = s.session_user_id
Line : 587
File : sessions.php |
i forum niedziałą tylko pokazuje się to ^ co mam robić prosze pomuszcie. Adres forum http://hcenter.ovh.org/ baze mam zewnętrzną bo ta mi niechciała działać już niepamiętam jaki był błond. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!