|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Witam |
Autor |
Wiadomość |
AveBobo
|
Wysłany: 21-03-2004, 12:30 Witam
|
|
|
A ja chciałem się ze wszystkimi piłknie przywita? i pozdrowi? każdego użytkownika tego forum - a więc Witajcie .
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem forum by Przemo , jestem mile zaskoczony dobr? robot? i pełny podziwu pojemnej głowy aby to all wykonać , jestem ca?y happy i wciąż czytam wypowiedzi m?drzejszych ode mnie próbuj?c jak najwięcej zrozumieć i zaPoznań się z tajnikami tego dobrodziejstwa .
Przemo powinien był prezydentem wszystkich for . Pozdrówka . |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 21-03-2004, 17:45
|
|
|
Cytat: | Przemo powinien był prezydentem wszystkich for |
Poniekąd jest |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
AveBobo
|
Wysłany: 15-04-2004, 09:01
|
|
|
PeTeReK i Przemo oraz inne osoby w podpisie napisał/a: | AveBobo uśmiechnij się .../ zapraszam na ... |
Ale ja nie wiem do której kamery ... , / ... kochani , jestem zabiegany działalności? , nienormowany czas pracy poch?ania mi często 18 godz/h , na hobby zostaje mi niewiele czasu i w kompie troszkę posiedz? dopuki oczy nie spadn? mi na pod?og? .:)
Ps.
Tutejsze forum jest specjalistyczne , a ponieważ ze mnie informatyk/technik taki jak z koziej d... tr?ba - pozostaje mi jedynie czyta? , uczy? się i nie zaśmieca? postami które nie mają nic wspólnego z tematem ...
jeżeli ktoś ma ochot? i czas - tego zapraszam aby luzacko , mi?o i towarzysko popierdzieli? na moim forum gdzie staram się skupi? starą gwardi? z Jamy skąd mój ród , oraz z Radiosfery i Softcoffe - forum w trakcie rozwoju i etapie zassysania tej ekipy ... ale zanosi się na skupienie śmietanki w celu towarzyskich pogaw?dek i umacniania wi?zi
. |
|
|
|
|
Bulinetka0
|
Wysłany: 04-05-2004, 08:52 Witam:)
|
|
|
Witam Wszystkich !
Mam na imi? Agnieszka, latek 24 i od urodzenia mieszkam w Krakowie.:)
Od 1,5 miesiąca jestem moderatorem i adminem na forum ( adresik wszystkim znany ). Powiem szczerze, że nie spodziewałam się aż takiego awansu, gdy zapisywałam się na to forum. Co prawda internet mam od około dwóch lat - jednak do tej pory udzielałam się zazwyczaj na forach jako zwykły użytkownik, pisałam emaile, czy rozmawiałam na gg itd. Jak widzicie jestem kompletnie zielona. Proszę więc o trochę więcej cierpliwości do mnie.
Pozdrawiam.
P.S.
Witaj AveBobo
Przepraszam, że dopisałam się do Twojego postu, ale nie chciałam pisać kolejnego tematu " witam 2 " i zaśmieca? forum.:) |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 04-05-2004, 18:33
|
|
|
Cytat: | Proszę więc o trochę więcej cierpliwości do mnie. |
A kto tu nie ma do Ciebie cierpliwiosci :>
Ja sobie z nim pogadam...
Po MODeratorsku... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Bulinetka0
|
Wysłany: 04-05-2004, 18:54 Cierpliwosc
|
|
|
Widmo napisał/a: | Cytat: | Proszę więc o trochę więcej cierpliwości do mnie. |
A kto tu nie ma do Ciebie cierpliwiosci
Ja sobie z nim pogadam...
Po MODeratorsku... |
Jak na razie od wczoraj to nie miał kto jeszcze straci? do mnie cierpliwości.
Napisałam tak na wszelki wypadek. |
|
|
|
|
Ignis
|
Wysłany: 04-05-2004, 19:41
|
|
|
heheheh - co? w tym jest - spójrz na mój podpis |
_________________ Somewhere over the rainbow... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bulinetka0
|
Wysłany: 04-05-2004, 22:46 :)
|
|
|
Ignis napisał/a: | heheheh - co? w tym jest - spójrz na mój podpis |
Jak mi?o, że nie jestem jedyna..... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!