|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-11-2007, 23:39 |
[1.12.*] Reklama z prawej schodzi na lewo! |
Autor |
Wiadomość |
Plemnik
|
Wysłany: 08-02-2006, 20:31 [1.12.*] Reklama z prawej schodzi na lewo!
|
|
|
Nie znalazłem zeby ktos o tym pisał, wiec pisze.
Po ustawieniu raklamy z prawej forum mi sie wyruwnuje od lewej storny (przy stałej szerokości forum) |
Ostatnio zmieniony przez bulion 08-02-2006, 20:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bulion
|
Wysłany: 08-02-2006, 20:38
|
|
|
Plemnik, tak pisaliśmy juz o tym. Przemo mówił że inaczej się nie da na chwilę obecną zrobic. Pozostaje nam cierpliwie czekać co dalej..
faktem jest że jest to drażniące |
_________________ Ex-mod |
|
|
|
|
Plemnik
|
Wysłany: 09-02-2006, 16:51
|
|
|
Wymyśliłme coś nie głupiego przez przypadek. Wyłanczając stałą szerokość forum (przy stylu z takową ustaloną) reklama (tylko reklama) wyrównuje się do prawej
P.S. nie czaicie to looknijcie na mojej stronce |
|
|
|
|
bulion
|
Wysłany: 09-02-2006, 16:56
|
|
|
Plemnik, jeszcze raz krok po kroku |
_________________ Ex-mod |
|
|
|
|
Plemnik
|
Wysłany: 09-02-2006, 19:51
|
|
|
Jeśli mamy styl który nam nażuca stałą szerokśc forum (czyli nie możemy jej zmenić)
w PA->Konfiguracja->Strona Główna:
stała szerokość forum - NIE
I uzyskujemy taki efekt (jak umnie) że reklama (i tylko ona) jest wyrownywana do prawej, a cała tabela forum jest wyśrodkowana
[ Dodano: 9 Luty 2006, 20:03 ]
P.S. A może ta siętak zmodyfikować skrypt, aby stała szerokość forum nie obejmowała reklamy, może to by rozwiązało problem |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!