|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-09-2007, 08:08 |
[1.9.*] Musisz być zalogowany |
Autor |
Wiadomość |
conrado
|
Wysłany: 08-02-2006, 19:08 [1.9.*] Musisz być zalogowany
|
|
|
Jak zrobić na stronie głównej, dla niezalogowanych, żeby nie pokazywano ostatniego posta tylko tekst musisz być zalogowany z hiperlaczem do zalogowania ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bulion
|
Wysłany: 08-02-2006, 19:18
|
|
|
w ustawieniach forum możesz włączyć że pisać mogą tylko zareejestrowani użytkownicy...
pa - ogóne - konfiguracja i poszukaj. |
_________________ Ex-mod |
|
|
|
|
conrado
|
Wysłany: 08-02-2006, 19:52
|
|
|
Nie zaczailes o co mi chodzi , moze ktos inny wie ? |
|
|
|
|
Falcone
|
Wysłany: 08-02-2006, 21:03
|
|
|
PA -> Ogólne -> Konfiguracja -> Dodatkowe -> Restrykcja dostępu dla niezarejestrowanych lub Restrykcja całkowita dostępu dla niezarejestrowanych
O to Ci chodzi ? |
|
|
|
|
conrado
|
Wysłany: 08-02-2006, 22:04
|
|
|
Nie, chodzi mi oto że jak teraz koło jest niezalogowany to widzi np. w którymś dziale ostatni post np. Marek i data, a jak w to kliknie to musi sie zalogowac żeby tam wejść, a mi chodzi oto zeby w tym dziale nie bylo kto napisal ostatni post ale oto zeby byl napis "Musisz byc zalogowany aby przegladac ten dzial" widzialem to na paru forach, bardzo przydatne.
[ Dodano: 09-02-2006, 19:23 ]
Dokładnie takie coś |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!