|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Przemo 08-02-2006, 14:38 |
[1.9.*] ********* |
Autor |
Wiadomość |
conrado
|
Wysłany: 08-02-2006, 12:37 [1.9.*] *********
|
|
|
U góry mamy na forum taki pasek, szukaj, FAQ, Grupy itp. jak dodać tam swoją rzecz i link do niej oraz obrazek i inny kolor |
Ostatnio zmieniony przez irekk 08-02-2006, 13:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 08-02-2006, 12:40
|
|
|
Cytat: | U góry mamy na forum taki pasek, szukaj, FAQ, Grupy itp | ja tam paska nie widze, jest menu. conrado napisał/a: | jak dodać tam swoją rzecz i link do niej oraz inny kolor oraz obrazek | "rzecz"? link dodajesz edytujac overall_header.tpl w katalogu stylu conrado napisał/a: | inny kolor | htmlem.. chyba ze kolor calego menu chcesz zmienic to .mainmenu w .css
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
conrado
|
Wysłany: 08-02-2006, 12:50
|
|
|
Nie chcę zmienić całego menu, poza tym w overall header jak wpisze htmlem to jakis blad wyskakuje bo tam trzeba jakos tak pisac:
Kod: | <!-- BEGIN chat -->
• <a href="{S_JOIN_CHAT}" target="_blank"class="mainmenu">Chat</a>
<!-- END chat --> |
|
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 08-02-2006, 13:37
|
|
|
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku. |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!