|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Uwagi] SubBlack |
Autor |
Wiadomość |
Termo
|
Wysłany: 03-02-2006, 22:34 [Uwagi] SubBlack
|
|
|
1. Brak opisu tematu
2. Cytowanie, hide & code ma zle ustawione tlo - jest ustawione szare z czarna czcionką przez co w ogole nie widać tego co jest w code, hide czy quote. Proponuję (ale to juz userom ) ustawienie Koloru kolumny tabeli 1 na FFFFCC
I mam pytanko z innej beczki:
Czy mozna zrobic tak zeby naglowek w SubBlack byl taki jak np w FreeTableBlack? (chodzi mi o polozenie loga i opcji
Cytat: | FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy
Profil Nie masz wiadomości Wyloguj |
UPDATE: Bym zapomnial - dzieki przemo, bo na tym subsilver bym daleko nie zajechal |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gracek
![](images/avatars/165922602545cb9b71c5f09.png)
|
Wysłany: 03-02-2006, 22:52
|
|
|
Termo napisał/a: | Brak opisu tematu |
przy pisaniu warto jeszcze dodac, ja w pierwszej chwili nie wiedzialem o co chodzi, musialem sprawdzic
Termo napisał/a: | Cytowanie, hide & code ma zle ustawione tlo |
ja wszystko widze
jeszcze ode mnie:
overlib - naglowek - tlo mocno zolte, napis bialy - niewidoczny, lepiej czarny zrobic
logo - w kątach (tam gdzie sa zaokraglenia) widac biale |
_________________ ### |
|
|
|
Termo
|
Wysłany: 03-02-2006, 23:09
|
|
|
Gracek to moze przemo dla Ciebie specjalnie inną wersję dal
Naglowek udalo mi sie samemu zedytowac - jak to pieknie wyglada - sami zobaczcie |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!