|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-11-2007, 23:39 |
Wyśrodkowana szybka rejestracja |
Autor |
Wiadomość |
Downset
|
Wysłany: 30-01-2006, 13:29 Wyśrodkowana szybka rejestracja
|
|
|
Pytanie za 100pkt! Czy można a jeśli tak to gdzie dokonać zmian w kodzie żeby "szybka rejestracja" była wyśrodkowana. Chodzi o to żeby wyglądała tak jak w oryginale czyli w 1 lini użytkownik, hasło + ewentualnie kod a w 2 lini potwierdzenie hasła + e-mail z tątylko małąróznicąże całość pół byłaby na środku strony. Prawdopodobnie idzie zrobić coś takiego ale ja laik nie mam fioletowego pojęcia jak dlatego teżbardzo proszę o pomoc w tej sprawie! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 30-01-2006, 13:44
|
|
|
szybka rejestracja zapisana jest w pliku index.php dla wersji 1.9.x
szukaj pod zmienna $validate. Tam masz kod html wiec sobie manipuluj dowoli |
|
|
|
|
Downset
|
Wysłany: 30-01-2006, 13:58
|
|
|
hehe no dobra ale ja jako kompletny laik i tak nie daję sobie rady Czy mógłbym prosić o pokazanie tego jak krowie na rowie. Jesli to nie problem to prosze wkleić daną część kodu a pod nią to samo ale już z naniesionymi poprawkami |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!