|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-09-2007, 07:42 |
szerokość stylu |
Autor |
Wiadomość |
KaweX
zbanowany
|
Wysłany: 18-09-2005, 09:37 szerokość stylu
|
|
|
a więc tak mam 2 style: subsilver i ICGStation . no i powiedzmy jak zmienić szerokość subsilvera ?? wiem że jest taka opcja w konfiguracji czyli Stała szerokość forum no ale jak zmienie tuttaj np. na 750 to ICGstation też się do 750 szerokośc robi. a ja chce tylko subsilver żrby mi łą taką szerokośc... z góry THX |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 18-09-2005, 09:40
|
|
|
odzukaj w overall_header.tpl
Kod: | <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="7" border="0" align="center"> |
pierwsza tabela w nim wystepujaca i zmien szerokosc z 100% na jaka chcesz |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
kondi
|
Wysłany: 08-01-2006, 14:46
|
|
|
U mnie nie działa. |
|
|
|
|
nagast
|
|
|
|
|
malkovich
|
Wysłany: 25-01-2006, 09:04
|
|
|
kondi napisał/a: | U mnie nie działa | bo jest pewne ograniczenie wynikające z układu elementów w nagłówku, jeśli w tabeli masz 3 komórki a w nich np logo, linki i pole dla avatara to mają one w sumie pewną szerokość. Żeby zejśc poniżej 7** należy przerobić nagłówek. Bawiełem się tym robiąc styl Pastel na http://www.anja.pl/forum/ http://www.betforum.one.p...phpbb2_logo.jpg ma szerokość 942PX więc forum nie będzie węższe niż jego najszerszy element |
_________________ >> to nie reklama, to mój blog
|
|
|
|
|
nagast
|
Wysłany: 25-01-2006, 09:46
|
|
|
dzięki, wywaliłem avatara oraz logo i teraz jest ok |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!