|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-11-2007, 23:24 |
aktualizacja |
Autor |
Wiadomość |
z
|
Wysłany: 22-01-2006, 23:18 aktualizacja
|
|
|
hmm chcialbym forum ktore znajduje sie na phpbb przeniesc na przemo mod ale hmm podczas aktualizacji pojawia mi sie tyle bledow ze zabojstwem by bylo pokolei naprawa bazy danych a zalezy mi na liscie uzytkownikow, tematach wiec moze wie ktos ktore dokladnie tabele sa za to odpowiedzialne w bazie danych i chcialbym wlasnie je zostawic a reszte usunac i poprostu pozniej moje dane tylko importowac juz do przemo mod... prosze o pomoc |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gracek
|
Wysłany: 22-01-2006, 23:20
|
|
|
mialbys jeszcze wiecej pracy, w phpBB modified by Przemo jest duuuzo wiecej pol w tabelach... |
_________________ ### |
|
|
|
|
z
|
Wysłany: 22-01-2006, 23:23
|
|
|
czyli co polecasz?? no ale nie wydaje mi sie zeby export danych w sumie niewielu tzn tematow i userow i pozniej import ich do nowej bazy to duzo roboty |
|
|
|
|
regua
|
Wysłany: 22-01-2006, 23:27
|
|
|
z napisał/a: | hmm chcialbym forum ktore znajduje sie na phpbb przeniesc na przemo mod ale hmm podczas aktualizacji pojawia mi sie tyle bledow ze zabojstwem by bylo pokolei naprawa bazy danych a zalezy mi na liscie uzytkownikow, tematach wiec moze wie ktos ktore dokladnie tabele sa za to odpowiedzialne w bazie danych i chcialbym wlasnie je zostawic a reszte usunac i poprostu pozniej moje dane tylko importowac juz do przemo mod... prosze o pomoc |
1. Pisz po polsku.
2. Takie tematy były poruszane 1000 razy.
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
3. Najważniejsze tabele to [prefix] posts, posts_text (posty), users, user_group (użytkownicy), topics, categories (tematy i kategorie), config (ustawienia). W ogóle to najlepiej skopiuj wszystkie tabele zaczynające się od topics_ i search_ (oraz te wymienione)
4. A jak chcesz profesjonalną robotę - to do zleceń |
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 22-01-2006, 23:28
|
|
|
z, poczekaj aż wyjdzie nowa wersja (na dniach). Do tego czasu napraw swoje forum, popraw wszelkie bledy, a nastepnie zrob dobrze aktualizacje do wersji 1.12.0 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!