Jakie pliki *.tpl sa odpowiedzialne za poszczegolne moduly?? |
Autor |
Wiadomość |
szakal2004
|
Wysłany: 20-04-2004, 18:36 Jakie pliki *.tpl sa odpowiedzialne za poszczegolne moduly??
|
|
|
Jakie pliki *.tpl sa odpowiedzialne za poszczegolne moduly portalużą
PLZ HELP |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MadtracK
|
Wysłany: 20-04-2004, 19:03
|
|
|
btw. przemo bywasz na GG ? wyslalem maila ale tez nie odpowiedziales. Dolanczam sie do pytania poprzednika. |
|
|
|
|
MarX
|
|
|
|
|
MadtracK
|
Wysłany: 20-04-2004, 19:23
|
|
|
No tak jego sygnaturka wszystko mowi. Dzieki MarX :one: |
|
|
|
|
Roberf
|
Wysłany: 20-04-2004, 22:40
|
|
|
Rowniez jestem zainteresowany ta pomoca.
Chodzi mi glownie o pliki (tpl) ktore sa odpowiedzialne za wyglad 24 modolow portalu. Czyli wielkosc kolory trzcionek i tla itd
Bardzo potrzebuje tej informacji poniewaz od kilku dni usielnie staram sie to znalesc ale nic z tego, wiec prosze mi napias:
Nazwa modolu - nazwapliku.tpl |
|
|
|
|
MadtracK
|
Wysłany: 21-04-2004, 14:23
|
|
|
siedze na ircu juz dobre pol godziny i jedyna osoba ktora tam rozmawia jestem ja, nie wiem czy ludzie nie wiedza czy to sa same boty ale support doskonaly
btw: chodzi o cos takiego jak jest napisane na tej stronie. Update linku, poprzeni prowadzil do zupelnie czegos innego ;p
http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=198
Tylko ze tam sa napisane podstawowe pliki *.tpl a nie pliki modyfikacji jakie przemo zainstalowal. Bylbym bardzo wdzieczny jak by ktos wreszcie odpowiedzial bo od pol godziny gadam do siebie i wychodzi na to ze tutaj chyba tez :]
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz... |
Ostatnio zmieniony przez MadtracK 21-04-2004, 18:43, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
szakal2004
|
Wysłany: 21-04-2004, 16:53
|
|
|
Pomozcie nam!!! Napewno ktos wie |
|
|
|
|
MadtracK
|
Wysłany: 23-04-2004, 08:14
|
|
|
k***** mac siedzie na tym ircu jak po***** i dupa same boty albo nikt nic nie mowi a to jest naprawde wazne ! Przemo wez odpowiedz bo mie tu ch*** strzeli zaraz.... |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 23-04-2004, 10:53
|
|
|
słaby pacjent ?
może mu podać WARNINGOpiryn?... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
mopek
|
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 23-04-2004, 12:03
|
|
|
Pliki .tpl ot jeden plik portal_body.tpl ale duzo htmla jest tez w pliku portal.php i wyglada np. tak: Kod: | $links_menu = '<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline"><tr><td class="catHead" height="25" align="'.$portal_config['links_a'].'"><span class="genmed"><b>'.$lang['links'].'</b></span></td></tr><tr><td class="row1" align="'.$portal_config['links_a'].'"><span class="gensmall">'.$portal_config['links_body'].'</span></td></tr></table><br />'; | Oczywiscie mozna to modyfikowac.
Co do irca to ja tez tam siedze czesto ale nikt nie gada wiec wychodze... |
|
|
|
|
MadtracK
|
Wysłany: 23-04-2004, 14:20
|
|
|
Widmo - lol n/c Pawulonik 5mg ?
Przemo - dzieki zaraz to sprawdze Jeden normalny admin na tym forum reszta to chyba pomylka losu |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 23-04-2004, 14:35