wstawiłem obrazek jako tło forum i na bokach jest świetny, lecz w środku zlewa się z napisami... nie da się tego usunąć??? załączam obrazek z zaznaczonym na czerwono obszarem, który chcę zmienić na biało (a najlepiej całe wnętrze forum tam gdzie obrazki usunąć a zostawić jes na obrzeżach)
na drugim załączniku zaznaczyłem na zielono te fragmenty które chciałbym aby zostały wypełnione obrazkiem...
możesz podesłać ten styl?, jak nikt nie chce ci pomóc :-/ to mogę popatrzyć w wolnej chwili
P.S. nawet do końca nie wiem skąd teraz zassać iCG dla wersji przema bo http://style.vplus.pl/ się nie otwiera
sprawdz czy masz w niej parametr "background-color bo go nie ma jak tło przebija albo jest zamiast niego "background-image. I i albo dodaj albo zmien i będzie ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum