Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
[Problem] Nie mog? wej?? do PA |
Autor |
Wiadomość |
MarX
|
Wysłany: 17-04-2004, 14:41 [Problem] Nie mogę wejść do PA
|
|
|
Dostałem warninga za to pytanie :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
http://www.przemo.org/php...opic.php?t=2578
Do poprawki 4 wszystko działało z takimi ustawieniami i jak wpisałem poprawn? domen? to się wszystko sypało (nie dało się żadnych ustawień w PA zmienić) wiedz dałem na tak? co jest teraz i było ok do czasu wgrania poprawek 4,5 i 6 i teraz nie da się wejść do PA...
O problemie po wgraniu poprawki 4 pisałem tu
http://www.przemo.org/php...f23ce466916cd55
i to pytanie się po człąci tyczyło tego moja wina że tam do tego tematu nie wpisałem tego co wpisałem w temacie za który dostałem warninga.
I pytanie do problemu co mam zrobić ?? bo nawet nie mogę wejść do PA i zmienić domeny cookies żeby sprawdziś czy się błąd naprawi
Mo?liwe że się zamieszałem ale powinno był zrozumiałe... |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 17-04-2004, 15:05
|
|
|
możesz to zmienić przez phpmyadmin w tabeli phpbb_config |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 17-04-2004, 15:46
|
|
|
OK zmienićem i dalej "Invalid_session" i co teraz ???
Moze dostane kolejnego warninga ??? Za to że się pytam Bo normalnie boje się pisać... |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 17-04-2004, 17:38
|
|
|
Wklej linka jak wyglada link do panelu admina. |
|
|
|
|
MarX
|
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 17-04-2004, 23:36
|
|
|
hmmm dziwna sprawa przeniosłem forum na inny serwer wgrałem poprawnie kopie bazy danych wszystko ok oprócz wchadzac do PA znowu to samo "Invalid_session" dałem kumplowi haslo dla admina wlaz? bez problemu do PA a ja nawet po wyczyszczeniu wszystkiego co sie da w mojej przegladarce dal nie moge wejsc do PA
www.forum.hydepark.boo.pl co jest grane ??? |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 17-04-2004, 23:47
|
|
|
MarX ja mam podobnie jako głowny admin nie mam problemów ale drugi admin ma ciagle invalid session albo nie może wejsc do PA |
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 17-04-2004, 23:50
|
|
|
wogole to jest ciekawe odpalam mojego linucha w?anczam przegladarke iiiiiiii co mi wyskakuje invalid sesion jak probuje wejsc do PA
Juz nie mam sięy ide spa? .....
Sorry za bledy jak sa |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 17-04-2004, 23:59
|
|
|
Cytat: | [ za samego avartar'a ] |
co masz do mojego AVARTA ? :> Cytat: | hmmm dziwna sprawa przeniosłem forum na inny serwer wgrałem poprawnie kopie bazy danych wszystko ok oprócz wchadzac do PA znowu to samo "Invalid_session" dałem kumplowi haslo dla admina wlaz? bez problemu do PA a ja nawet po wyczyszczeniu wszystkiego co sie da w mojej przegladarce dal nie moge wejsc do PA |
masz firewalla ? Cytat: | MarX ja mam podobnie jako głowny admin nie mam problemów ale drugi admin ma ciagle invalid session albo nie może wejsc do PA |
a Ty ? |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 18-04-2004, 00:01
|
|
|
Ja nie mam a drugi admin to nie wiem .. a co może miec firewall wspolnego z invalid session |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 18-04-2004, 00:04
|
|
|
z tym ze np zonealarm ma wlaczone blokowanie referowania...
i ja czesto nie moge sciagnac czegos z netu - to jak wylacze ZA o dziwo moge... wow... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 18-04-2004, 00:05
|
|
|
hmm no chyba ze tak napisze do drugiego admina niech sobie to sprawdzi jutro napisze jaki efekt tego wyszed? |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 18-04-2004, 00:49
|
|
|
MarX wklej tutaj jak wyglada link do panelu admina. |
|
|
|
|
MarX
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DjDuDi
|
Wysłany: 18-04-2004, 12:57
|
|
|
Witam. Pomagam Marxowi i mi nie dać admina tylko loguje sie na jego konto i zadnego błądu nie mam tylko te ktore oopisać w innym temacie ze nie ma opisow komorek w konfiguracji... wiec naprawde nie wiem o co chodzi ja też...
Co do drugiego problemu to jak wgrałem chyba stare style z 1.7 to w panelu admina w konfiguracji było wporzo i wszystkie pola były opisane ale pare rzeczy nie działa w związku z tym ze stary styl ale jak wgrałem style z1.8 to w konfiguracji błąd a inne rzeczy poprawne... i co zrobić |
|
|
|
|
|