|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:33 |
Nowy (jakby to nazwać?) |
Autor |
Wiadomość |
Bartek_
|
Wysłany: 09-04-2004, 13:39 Nowy (jakby to nazwać?)
|
|
|
No więc mój ostatni post o kolorkach został źle zorzumiany ponieważ troche zamieszałem i nie wytłumaczyłem do "bulu" ale teraz to napisze.
No więc W panelu mozna ustawic kolorki ale co zrobić aby dodać obok napisu [adminiastrato] [moderator] np [friend] nie ma takiej możliwości w panelu admina. I mam pytanie. W jakich plikach trzeba to zrobić aby dodac ten napis? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 09-04-2004, 13:41
|
|
|
BYLO juz.. zobacz dzis pisałem jednej osobie jak usunac napis junior admin .. w tym samym pliku dodajesz [friend] |
|
|
|
|
Bartek_
|
Wysłany: 09-04-2004, 13:42
|
|
|
można by taki temat aż do FAQ bo przecież nie ma tam czegoś takiego wytłumaczonego |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 09-04-2004, 13:44
|
|
|
Mam dzis dobry dzien i pomagam wszystkim wiec masz http://www.przemo.org/php...adnim+moderator tu jest info gdzie ktory plik edytowac jak to juz sam dojdziesz..
a co do FAQ to zgłos adminiowi lub mod? może cos zrobia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!