|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przeciw 22 proc. stawce VAT na Internet |
Autor |
Wiadomość |
tom_wawa
|
Wysłany: 06-03-2004, 17:44 Przeciw 22 proc. stawce VAT na Internet
|
|
|
Przeciw 22 proc. stawce VAT na Internet
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) [http://www.pis.org.pl] apeluje do wszystkich obywateli o reakcj? na decyzj? Senatu, który przegłosowa? 22 proc. stawk? VAT na dostęp do Internetu dla użytkowników indywidualnych.PiS apeluje do wszystkich obywateli, a w szczególności do internautów o reakcj? i wysyłanie apeli do Klubów Parlamentarnych. Apel automatycznie wysłać można ze strony: http://www.pis.org.pl/kampanie/vat/index.html na stronie tej wystarczy kliknąć na kilka klubów i wysyłamy maila
ja juz to zroib?am. chyba kazdy chce placic mniej za neta. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Wywiur
|
Wysłany: 08-04-2004, 08:24
|
|
|
Pewnie, ja też sie jużpod tym podpisałem . Moim zdaniem powinni zrobić to wszyscy |
|
|
|
|
kreseq
Gość
|
Wysłany: 09-04-2004, 18:38
|
|
|
Podpisuje sie pod tym jestem za:) |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 09-04-2004, 19:01
|
|
|
Mi się wydaje że jakieś dwa tygodnie temu pisali że internet zwolnili z VATu. Nie ma co, jak nie chcieli?my 22% to ustawili nam zwolnienie. Gdyby tak jeszcze wiedzieli, jaka jest różnica między VATem 0% a zwolnieniem... Ech, i tak nam dowalili. |
|
|
|
|
Fanatyk
|
Wysłany: 09-04-2004, 23:00
|
|
|
zamailowałem |
|
|
|
|
klusek
|
Wysłany: 11-04-2004, 01:29
|
|
|
Crack napisał/a: | jaka jest różnica między VATem 0% a zwolnieniem... Ech, i tak nam dowalili. |
I to jest wlasnie w tym do dupy.
Bo uzytkownicy zamiast miec 45zl w tym 7% VAT będę mieli 50z? zwolnionego z podatku (wkońcu dla firm, które bior? łącza wynosi podatek 22%). Przynajmniej tak się zapowiada u mnie w sieci.. .;?> |
_________________ czemu.org // czemu.jogger.pl
You are GNU/HURD. You feel like your life is incomplete. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!