|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Błąd] 2 ortograficzne + 1 inny |
Autor |
Wiadomość |
mckawex
|
Wysłany: 18-11-2005, 19:51 [Błąd] 2 ortograficzne + 1 inny
|
|
|
Pewnie może wyda wam się to śmieszne co tam orty itd. jak zdecydujecie że ten temat jest zły to prosze o zamknięcie...
Wykryłem następujące orty:
1. PA-->Ogólne-->Konfiguracja-->Dodatkowe-->Ile dni przetrymywać nieczytane posty
2. PA-->Grupy-->Zarządzaj-->Utwórz nową grupę-->Moderator grupy mogże wysyłać masową korespondencję do członków grupy ?
Pewnie przemo robiłeś to na szybko ale to drobnostki nowe forum jest wypaśne z fajnymi nowymi modami a głównie Color Groups który nigdy nie chciałeś wprowadzić No to, to są te 2 orty a teraz mam inny błąd odnośnie:
PA-->Ogólne-->Konfiguracja-->Strony głównej--> i tam na samym dole Zignoruj ustawienia użytkowników TAK NIE ... i mam tak 4 razy... a tak to się nie dopatrzyłem błędów
Aha i jeszcze jedno może za tą drobnostke mi 1 warna ściągniecie ?? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 18-11-2005, 19:56
|
|
|
Nie ściągniemy.
1. To nie sa błędy ortograficzne tylko literówki, poza tym było to juz zgłaszane kilka razy, czytaj uważniej.
2. Jest w panelu admina ilka razy ale każde tyczy się innej opcji, zgadza się? |
|
|
|
 |
mckawex
|
Wysłany: 18-11-2005, 20:02
|
|
|
sorry ... to może to jakoś zaznaczyć do czego ta każda funkcja służy bo użytkownik ma zgadywać ??
aha i jeszcze jedno może taki modzik SKYPE albo np. że offline by było do wyboru gdzie ma być czy pod postem itd .. |
_________________ > Konto zablokowane < |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 18-11-2005, 20:26
|
|
|
Przemo napisał/a: | Nie ściągniemy. | mckawex napisał/a: | może taki modzik SKYPE |
Przemo w innym temacie napisał/a: | -Według ciekawej sugestii Widm'a dodałem prefix i suffix w dodatkowych polach profilu, zatem można w łatwy sposób zrobić mod np. Skype |
|
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 19-11-2005, 19:06
|
|
|
mckawex, w panelu admina jest opisane, jest opis funkcji 1 jej parametry i ponizej czy ja zignorowac czy nie i potem druga funkcja tak samo. Chyba ze brakuje opisów obok pól? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!