phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[Błąd] 2 ortograficzne + 1 inny
Autor Wiadomość
mckawex

Wysłany: 18-11-2005, 19:51   [Błąd] 2 ortograficzne + 1 inny

Pewnie może wyda wam się to śmieszne :P co tam orty itd. jak zdecydujecie że ten temat jest zły to prosze o zamknięcie...

Wykryłem następujące orty:

1. PA-->Ogólne-->Konfiguracja-->Dodatkowe-->Ile dni przetrymywać nieczytane posty

2. PA-->Grupy-->Zarządzaj-->Utwórz nową grupę-->Moderator grupy mogże wysyłać masową korespondencję do członków grupy ?

Pewnie przemo robiłeś to na szybko ale to drobnostki :) nowe forum jest wypaśne z fajnymi nowymi modami a głównie Color Groups :D który nigdy nie chciałeś wprowadzić :) No to, to są te 2 orty a teraz mam inny błąd odnośnie:

PA-->Ogólne-->Konfiguracja-->Strony głównej--> i tam na samym dole Zignoruj ustawienia użytkowników TAK NIE ... i mam tak 4 razy... a tak to się nie dopatrzyłem błędów :)

Aha i jeszcze jedno może za tą drobnostke mi 1 warna ściągniecie ?? :)

Gadatliwa Kasia 

Przemo

Wysłany: 18-11-2005, 19:56   

Nie ściągniemy.
1. To nie sa błędy ortograficzne tylko literówki, poza tym było to juz zgłaszane kilka razy, czytaj uważniej.
2. Jest w panelu admina ilka razy ale każde tyczy się innej opcji, zgadza się?

mckawex

Wysłany: 18-11-2005, 20:02   

sorry ... to może to jakoś zaznaczyć do czego ta każda funkcja służy bo użytkownik ma zgadywać ?? :)

aha i jeszcze jedno :) może taki modzik SKYPE albo np. że offline by było do wyboru gdzie ma być czy pod postem itd .. :)

nasedo

Wysłany: 18-11-2005, 20:26   

Przemo napisał/a:
Nie ściągniemy.
:mrgreen: :mrgreen:
mckawex napisał/a:
może taki modzik SKYPE
Przemo w innym temacie napisał/a:
-Według ciekawej sugestii Widm'a dodałem prefix i suffix w dodatkowych polach profilu, zatem można w łatwy sposób zrobić mod np. Skype

Przemo

Wysłany: 19-11-2005, 19:06   

mckawex, w panelu admina jest opisane, jest opis funkcji 1 jej parametry i ponizej czy ja zignorowac czy nie i potem druga funkcja tak samo. Chyba ze brakuje opisów obok pól?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi