|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:04 |
przeróbka subsilver |
Autor |
Wiadomość |
zieleniec
|
Wysłany: 10-11-2005, 16:25 przeróbka subsilver
|
|
|
Witam,
Jak zrobić aby w stylu subsilver, góra wyglądała tak jak w f1subsilver.Chodzi mi o to aby sam nagłowek w subsilver wywalić i zrobić coś takiego jak w f1 subsilver.Fajnie jak by kompletnie nic innego w tym stylu sie nie zmienilo.Wiem ze dotyczy to overall header.tpl |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 10-11-2005, 16:37
|
|
|
podmienić plik overall_header.tpl z F1subSilver? |
|
|
|
|
zieleniec
|
Wysłany: 10-11-2005, 16:42
|
|
|
właśnie próbowałem, zmieniają się kolory, rozszeza sie forum itd, mysle ze nalezalo by w pliku overall header w stylu subsilver zrobic modyfikacje na podstawie f1 niz podmieniac tylko ze nie wiem jak to zrobic, a chce TYLKO naglowek zmnienic, nic wiecej.ani jednej rzeczy wiecej, a jak zamienie, zmnieja sie np.podkreslenia linkow, kolory komorek, cellpic sie zmienia, tlo sie zmienia, duzo sie zmienia, a mi chodzi tylko o sam naglowek, nic wiecej. |
|
|
|
|
TolkFan
|
Wysłany: 10-11-2005, 20:28
|
|
|
Zanim podmienisz ten plik, zmień w nim wszystkie słowa "F1subSilver" na "subSilver", wtedy powinno działać A jak nie zadziała to dodatkowo wywal w nim wszystko co jest pomiędzy tagami <style type="text/css"> a </style>.
Zrób najpierw backup tych plików |
_________________ Używasz Internet Explorera? => www.browsehappy.pl
Używasz Gadu Gadu? => www.jabberpl.org
Używasz phpBB? => czekaj cierpliwie na Olympusa |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!