phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 20:59
[styl] AdInfinitum
Autor Wiadomość
Gambit687

Wysłany: 12-09-2005, 15:09   

co zrobić, żeby zoptymalizować to do wszyskich przeglądarek?

Gadatliwa Kasia 

irekk

Wysłany: 12-09-2005, 21:21   

poprawic css pisalem juz wczesniej

Dark_Elf

Wysłany: 12-09-2005, 22:32   

Niewiem jak to zabrzmi, ale jestem wielce zainteresowany tym żeby AdInfinitum został poprawnie przerobiony do najnowszego Przema i dlatego wielka prośba.. czy ktoś z doświadczenie w php, html itp. nie mogłaby pomóc Gambit687-owi? Np. widze, że qbs cześto się wypowiada... nie pomógbyś ;) ?

Wiem - dziwnie to brzmi, ale naprawdę zależy mi na tym stylu do Przema a sam tego zrobić nie potrafie bo nie mam odpowiedniego.. ee... doświadczenia i wiedzy.

D_E

irekk

Wysłany: 12-09-2005, 22:51   

pozniej cos zdzialam - teraz odpoczywam po pracy :mrgreen:
przejrzalem dzisiaj to co zrobiles i ci powiem - lipa, styl trzeba od nowa robic bo to malo przypomina to: http://demo.phpbb2.pl/?style=263

Dark_Elf

Wysłany: 13-09-2005, 00:09   

A inni z Mod-Teamu? ;) Czyż nie byłoby wspaniale rozszerzyć wpływy skrypta Przema na kolejny styl zwykłego bb2? Jednocześnie pomagając tysiącom i rzeszom potrzebującym którzy chcą poiadać tak wspaniały styl, a nie mogą bo nie jest jeszcze dostępny w przeróbce? Czyż nie jest to światła idea, przyświecająca ogólnemu dobru? ;) ;) ;)

[ taki maicupki offtopiczek to był ;) ]

irekk

Wysłany: 13-09-2005, 00:19   

mod-team nie zajmuje sie robieniem styli :P a jak tak bardzo chcesz tego stylu walnij zlecenie ;)

They

Wysłany: 13-09-2005, 03:19   

zlecenie ? loookij http://design.alldeaf.pl

irekk

Wysłany: 13-09-2005, 08:03   

tam jest pusta strona ;)

Mich@ł

Wysłany: 13-09-2005, 08:14   

qbs, They chciał jeszcze napisac że kliknac na cennik trzeba :P

irekk

Wysłany: 13-09-2005, 08:17   

aaa spoko

Dark_Elf

Wysłany: 13-09-2005, 15:03   

Ale po co dawać zlecenie jeśłi widze, że AdInfinitum jest już prawie przerobione tylko trzeba kilku "kosmetycznych" zmian? Uważam, że jeśłi ktoś z doświadczeniem pomógby panu Gambit687-owi, nie miałby wiele do roboty (po chyba lwia część już została zrobiona) i wszyscy byliby zadowoleni ;]

MakArios

Wysłany: 13-09-2005, 23:31   

Dark_Elf napisał/a:
Uważam, że jeśłi ktoś z doświadczeniem pomógby panu Gambit687-owi, nie miałby wiele do roboty

Nie chce mi się tego szukać, ale nawet Przemo kiedyś o tym pisał. Szło to jakoś +- tak:
"Zwykle przerobienie nieznanego moda jest trudniejsze od napisania go od zera".
I tu się zgodzę. Jeśli ktoś inny coś przerabiał "na żywioł", to właściwie musisz sprawdzić wszystko, żeby stwierdzić, że jest ok.
Poza tym jak dla mnie to AdInfinitum jest bardzo podobne do FreeTableBlack (a logo podmienić to <1min ;) ), tak więc obejrzyj sobie D_E tenże styl ;) . Powinien Ci przypasować.

PS - co z Kuvesh? Ale to na PW lub gg ;) (hehe.. a reszta niech sie zastanawia o co biega :mrgreen: ).

Arios

Dark_Elf

Wysłany: 14-09-2005, 16:31   

No, ale widzę, że problem polega tylko na dostosowaniu przeglądarek i coś z grafiką. Bo tenże styl ładnie wygląda (przynajmniej u mnie) na IE, ale już na Firefoxie się psuje. Tak wiec nie trzeba przeglądać wszystkich plików stylu. Chyba (chyba bo się na tym kompletniue nie znam xD )trza zrobić to co powiedział imć qbs i będzie po sprawie ;) Czyź nie powinna ruszyć teraz wszechinternetowa solidarność? [Że doświadczeni "przerabiacze" pomagają "młodzszym" xD ] Dzięki temu wszyscy zyskają ;) ;) [przedewszystkim ja.. hehehehe]

A ten FreeTableBlack jest zgoła rożny do Infinitum ;p nie tylko tło jest jaśniejsze, ale literki są białe a nie czerwone no i w ogóle... takiś jakiś inny jest. ;) ;)

Co do PS. Arios -> Wy tam lepiej zajmijcie się żywymi miastami niż od dawna martwymi xD (hehe.. niech reszta zastanawia się dalej :mrgreen: )

irekk

Wysłany: 14-09-2005, 21:41   

ale ten styl nie jest zbyt podobny do oryginalu przyjrzyj sie dokladniej a zobaczysz o co biega (komorki ikonki...)

Gadatliwa Kasia 

Smoczek

Wysłany: 14-09-2005, 22:15   

Hmm... wydaje mi się, że On pisał "nie zna się na tym", więc wątpie aby wiedział o czym napisałeś qbs, w swym poście ^^.
D_E wiesz, że ja bym Ci z chęcią z tym pomógł gdyby mi się tylko chciało... ale niestety, ze mnie straszny len jest xP.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi