|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:59 |
NoseBleed - problemy |
Autor |
Wiadomość |
zin
|
Wysłany: 10-09-2005, 00:48 NoseBleed - problemy
|
|
|
1. jak poszerzyć "ramke" (nie wiem jak to nazwać). tu zaznaczyłem tymi czarnymi strzałkami:
http://img393.imageshack....7/image24cx.jpg
chodzi mi o tą cienką białą linie - w oryginalnym Nose Bleed była fajnie pogrubiona na kilkanaście pixeli a teraz jest bezsensownie skurczona. jak ja poszerzyć??
2. co zrobić by top forum (link wyzej) był jednoczesnie linkiem do strony głównej forum (kolejna zmiana stylu NoseBleed na minus)
napiszcie w miare "po ludzku" - jestem laikiem jesli chodzi o modyfikacje plików itp. z góry dzięki! pozdro |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 10-09-2005, 01:13
|
|
|
nie wiem czy chodzi ci o .bodyline czy .forumline wiec musialbys sprawdzic zmieniajac to w pliku css i/lub overall_header.tpl |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
zin
|
Wysłany: 10-09-2005, 02:08
|
|
|
chodzi mi o to aby wyglądało tak:
http://img388.imageshack....4/sample8oq.jpg
widać że tu ta ramka biała, jest wieksza niz na tym zdjeciu ktore dawalem wyżej... |
Ostatnio zmieniony przez zin 20-09-2005, 00:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 10-09-2005, 11:04
|
|
|
w drugim linku forum jest osadzone w tabeli skladajacej sie z 3 komorek |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
zin
|
Wysłany: 20-09-2005, 00:44
|
|
|
może ktoś wie ??? bo nadal nie mogę sięz tym uporać |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!