Zamknięty przez: joli 01-02-2008, 08:49 |
Color ranks |
Autor |
Wiadomość |
nasedo
|
Wysłany: 10-08-2005, 15:01 Color ranks
|
|
|
Color ranks
przystosowanie do wersji by Przemo : Pigreen
Opis: Mod pozwala na dodanie w panelu admina kolorow rang które będę wyświetlane na glownej stronie np.
[ administrator ] [ moderator ] [ przyjaciel ] itp. do tych grup mozna dodac cale grupy lub pojedyńczych userów. Nicki tych użytkowników także będą miały kolory zgodnie z grupą do której należą. Alternatywa dla color groups.
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=96
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lucas
|
Wysłany: 13-08-2005, 11:15
|
|
|
W pakiecie gotowych plików "gotowe pliki tylko pod wersje 1.9.5"
includes/page_header.php ma maleńki bug - wyswietla na stronie głownej zapytanie o loader. Po zmodyfikowaniu wg instrukcji zamieszczonej przez Dabroza czystego includes/page_header.php wszystko pięknie działa Proponuję więc podmienić wszystkie pliki z pakietu "gotowe pliki tylko pod wersje 1.9.5", a ten jeden samemu zmodyfikować. Dla leniwych poniżej cały pakiet gotowych plików ze zmienionym includes/page_header.php
Kłaniam nisko
Lucas
gotowe pliki tylko pod wersje 1.9.5.rar z poprawionym includes/page_header.php wg instrukcji Dabroza |
Pobierz Plik ściągnięto 2180 raz(y) 237,83 KB |
|
|
|
|
|
Deliusz
|
Wysłany: 15-08-2005, 23:16
|
|
|
Pytanie to kieruję do autora tego moda lub osoby, która zna się na tym bo jest w czym szukać...
Mianowicie, czy jest możliwość usunięcia pod opisem każdej kategorii tego tekstu: "Moderator: ........" (przedstawia to załącznik)
Jeżeli nie to czy jest możliwość edycji tego w taki sposób aby było napisane zamiast "Moderator: ......" to "Opiekun: .........." ?
Czy pod opisami moderatorzy mogą mieć czarny kolor a nie niebieski? Wiem, że można zrobić tak aby mod miał czarny kolor (ustawia to się w PA), ale wtedy kolor czarny będzie wszędzie, a mi chodzi jedynie o tekst pod opisem kategorii
Z góry serdeczne dzięki za odpowiedz
mod.jpg
|
|
Plik ściągnięto 39502 raz(y) 8,86 KB |
|
_________________ Gość życzę Ci miłego dnia! |
|
|
|
|
piterownik
|
Wysłany: 16-08-2005, 14:11
|
|
|
Mam problemik. Zabawe z tym modem zaczynam. Wrzucam gotowe pliki dla 1.9.5 na czyste 1.9.5 i co? Po wejściu do admina z tabeli urzytkownicy znika Rangi, tworzy sie nowa tabela users a wniej Rangi, po kliknięciu na Rangi pojawia się stare menu rang.
Pliki napewno wrzucilem dobrze, bo robilem to jeszcze raz
O CO CHODZI? |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 16-08-2005, 14:13
|
|
|
jesteś w phpBB Group a niewiesz ?
jka nie zmienisz avka to warning |
|
|
|
|
vegetagt
|
Wysłany: 16-08-2005, 14:16
|
|
|
uhm ja tak kiedyś walnąłem mod team i mi widmo wyłączył możliwość dawania avkow |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
|
piterownik
|
Wysłany: 16-08-2005, 15:38
|
|
|
RuseK napisał/a: | jka nie zmienisz avka to warning |
Spokojne to tylko żarcik, niewinny żarcik.... Powrót do tematu: Ktoś zna odpowiedż na poj post? |
|
|
|
|
TolkFan
|
Wysłany: 16-08-2005, 16:33
|
|
|
piterownik, admin/admin_ranks.php
znajdz:
Kod: | $module['Users']['Ranks'] = "$file"; |
zmien na:
Kod: | $module['ACUsers']['Ranks'] = "$file"; |
A teraz moja prośba, czy ktoś mogłby przerobić (albo dac jakieś porady jak to zrobić ) moda Color Ranks add-ons Sex Rank do przemo? Bo obecnie kłóci się on z domyślnym gender modem, myślałem że wystarczy podczas instalacji zamiast "sex" wszędzie wstawiac "gender", ale jedyne co dostałem to pusta strona zamiast profilu xD |
_________________ Używasz Internet Explorera? => www.browsehappy.pl
Używasz Gadu Gadu? => www.jabberpl.org
Używasz phpBB? => czekaj cierpliwie na Olympusa |
|
|
|
|
Deliusz
|
Wysłany: 16-08-2005, 17:15
|
|
|
Widze, że na moje pytania nikt nie jest w stanie odpowiedzieć:
Cytat: | Pytanie to kieruję do autora tego moda lub osoby, która zna się na tym bo jest w czym szukać...
Mianowicie, czy jest możliwość usunięcia pod opisem każdej kategorii tego tekstu: "Moderator: ........" (przedstawia to załącznik)
Jeżeli nie to czy jest możliwość edycji tego w taki sposób aby było napisane zamiast "Moderator: ......" to "Opiekun: .........." ?
Czy pod opisami moderatorzy mogą mieć czarny kolor a nie niebieski? Wiem, że można zrobić tak aby mod miał czarny kolor (ustawia to się w PA), ale wtedy kolor czarny będzie wszędzie, a mi chodzi jedynie o tekst pod opisem kategorii
Z góry serdeczne dzięki za odpowiedz |
|
|
|
|
|
TolkFan
|
Wysłany: 16-08-2005, 18:12
|
|
|
Jak chcesz zamiast "moderatorzy" mieć "opiekunowi" to zmieniasz w lang_main.php tą linijke:
Kod: | $lang['Moderators'] = 'Moderatorzy'; | na Kod: | $lang['Moderators'] = 'Opiekunowie'; |
W sprawie koloru grup pod opisem działu nie pomoge, nie wiem :]
[ Dodano: 16-08-2005, 19:16 ]
Ups, i jeszcze zmien:
Kod: | $lang['Moderator'] = 'Moderator'; | na Kod: | $lang['Moderator'] = 'Opiekun'; |
|
_________________ Używasz Internet Explorera? => www.browsehappy.pl
Używasz Gadu Gadu? => www.jabberpl.org
Używasz phpBB? => czekaj cierpliwie na Olympusa |
|
|
|
|
Deliusz
|
Wysłany: 16-08-2005, 21:26
|
|
|
Baaaaardzo welkie dzięki.
Czekam jeszcze na odpowiedz gdzie mogę zmienić te kolory moderatorów pod opisem kategorii lub wogóle gdzie usunąć wiersze (w jakim pliku) by cały ten tekst zlikwidować |
|
|
|
|
Jerry
|
Wysłany: 17-08-2005, 03:14
|
|
|
piterownik napisał/a: | Mam problemik. Zabawe z tym modem zaczynam. Wrzucam gotowe pliki dla 1.9.5 na czyste 1.9.5 i co? Po wejściu do admina z tabeli urzytkownicy znika Rangi, tworzy sie nowa tabela users a wniej Rangi, po kliknięciu na Rangi pojawia się stare menu rang.
Pliki napewno wrzucilem dobrze, bo robilem to jeszcze raz
O CO CHODZI? |
Mialem identyczny problem jakis czas temu, kombinowalem i nic nie wychodzilo tak jak trzeba. Tylko ze mialem wersje 1.9.4 i ten blad byl tylko w stylu BMan1Blue. Gdyby nie olbrzymia pomoc MakAriosa to pewnie do tej pory bym sie z tym nei uporal. Przyslal mi przerobione pliki i podmienilem no i po problemie bylo. W temacie jaki zalozylem TUTAJ pare osob sugerowalo ze problem tkwi w katalogu admin ale ja tego nie sprawdzalem. |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 17-08-2005, 08:25
|
|
|
Jerry, bo tkwi, pozatym kilka postow wzej odpowiedz na ten problem zapisal TolkFan |
|
|
|
|
piterownik
|
Wysłany: 17-08-2005, 09:22
|
|
|
A jak ja mam to naprawić? Wsadziłem gotowe pliki do 1.9.5 na czyste 1.9.5, i pliki do stylu SubSilver. Pliki wsadziłem napewno good bo próbowałem kilka razy. Wie ktoś jak to naprawić? Może ktoś da swoje pliki z forum, jak mu chodzi, toleruje wszyskie mody i wszystkie style. Jak ktoś to niech da (nienawidze rymów) |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
KlonAdam
|
Wysłany: 17-08-2005, 09:24
|
|
|
a jak sprawić aby nick był kolorowy zarówno i w downloadzie ( komentarze)
i osoba która dodała plik ( mam zmodyfikowany dload ) |
_________________ Gość |
Ostatnio zmieniony przez KlonAdam 17-08-2005, 20:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|