|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Spis rang |
Autor |
Wiadomość |
nasedo
|
Wysłany: 10-08-2005, 15:56 Spis rang
|
|
|
Spis rang
Opis: Mod ten dodaje opcję wyświetlania rang dostępnych na forum (zarówno zwykłych, jak i specjalnych).
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=46
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
przecinek
|
Wysłany: 10-08-2005, 23:40
|
|
|
Autorem jest Ptirhiik, do wersji Przema dostosował przecinek, a potem ktoś jeszcze w tym grzebał. |
|
|
|
|
Deliusz
|
Wysłany: 15-08-2005, 18:33
|
|
|
Pytanie:
w którym pliku mogę usunąć wiersze odpowiedzialne za przedstawianie rang graficznie? Chciałbym aby w zakładce RANGI znalazły się tylko zapisy tekstowe (tytuły rang) a nie obrazki + tytuły.
Muszę usunąć obrazki a pozostawić same tytuły ponieważ po zainstalowaniu Color Rangs konieczne było podanie ścieżki do obrazków w formie: /templates/styl/images/rangs/obrazek i obrazki w zakładce RANGI wyświetlają się jako krzyżyki. Nie mogę wprowadzić dawnej ścieżki ponieważ wtedy rangi dla moda Color Rangs by nie działały. |
_________________ Gość życzę Ci miłego dnia! |
|
|
|
|
Solinarius
|
Wysłany: 15-08-2005, 18:36
|
|
|
ustawiasz w pliku tpl, mozna ustawić stałą scieżkę do rang w pliku .php |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
|
Deliusz
|
Wysłany: 15-08-2005, 22:56
|
|
|
To wreszcie w tpl czy php?
Po ściągnięciu moda są dwa pliki z rozszerzeniem .php. W którym z nich mogę ustawić ścieżkę?
Obecnie pliki graficzne mam w templates/Orange/images/ranks/(jakaś nazwa) i chcę taką ścieżkę stalą ustawić w pliku. Zaglądałem do wszystkich plików, ale to raczej nie na moją głowę. A muszę coś zmienić, bo jak wprowadzę inną ścieżkę dla dla moda SPIS RANG to nie zadziała Color Rangs lub odwrotnie
[ Dodano: 16-08-2005, 00:05 ]
O już działa. Po ściągnięciu plików nie zauważyłem że istnieje taki jak: INTEGRACJA Z COLOR RANKS - tam wszystko jest napisane.
Dzięki za pomoc |
_________________ Gość życzę Ci miłego dnia! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!