|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
[Błąd]Po wgraniu color ranks na styl acid |
Autor |
Wiadomość |
daroo
|
Wysłany: 14-07-2005, 11:14 [Błąd]Po wgraniu color ranks na styl acid
|
|
|
Wgrałem nowy styl acid oczywiście do wersji phpbb przema zrobiony przez nasedo pózniej wgrałem color ranks i na stronie głownej na forum w panelu kto jest na forum jest jakiś błąd ponieważ zostaje taki sam kolor po najechaniu na tabelke kursorem oto adres www.daroo.webd.pl |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł

|
Wysłany: 14-07-2005, 11:16
|
|
|
w pliku index_body i index_box zmien kolor tych tabel.. własnie tewz to zauwazyłem ze cdeesto sie tak dzieje... |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 14-07-2005, 11:18
|
|
|
I gdzie tu jest blad? Nadpisales pliki acida plikami z subSilvera wiec nic dziwnego.. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 14-07-2005, 11:19
|
|
|
nasedo, to nie jest blad stylu tlko faktem jest ze po wgraniu tego moda to kolory po najechaniu zostaja... ale te kolory mozna podmalowac czyli zmienic w tamtych 2 plikach |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 14-07-2005, 11:21
|
|
|
Jak by recznie instalowal cr na tym stylu to by bledu nie bylo, krocej i prosciej jest zmienic recnzie ta jedna linijke w index body niz pozniej ustawiac tlo komorek ale jak kto woli :] |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
daroo
|
Wysłany: 14-07-2005, 11:25
|
|
|
W jakies linijce mam to dokładnie zmenić bo nie chce nic popsuć?? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!