Hosting - [opinie] thc.net.pl
Anonymous - 02-05-2005, 08:41
thc to jest jakas pomylka, zalozylem tam konto 8 dni temu i nie bylo dnia zeby nie bylo dluzszej przerwy, od 2 dni w ogole nie chodzi. nie zaplacilem za konto bo mialem tydzien na test i chwala Panu bo kasa by poszla sobie... problem jedynie w tym, ze zaparkowalem u nich swoja domene i teraz nie moge z niej korzystac w sumie:(
shqvarny - 04-05-2005, 21:53
http://forum.thc.net.pl/viewtopic.php?t=701
5 dni od czasu wystąpienia awarii w końcu głos zabrali administratorzy
nie będę już komentował - zasłużona czarna lista. kiedy nadchodzą 2-3 b.dobre miesiące to potem znowu krach i trzeba reputację budować od nowa. ja już rezygnuję z dobrej woli dla thc.net.pl. polecałem jak było dobre, kiedy mieli problemy liczyłem, że się poprawi, ale 4 raz szansy nie dam.
CEGLAR - 14-05-2005, 11:27
shqvarny, a jesteś tam zarejestrowany? Do wszystkich użytkowników wysłali e-maile że zmieniają serwery. Podejrzewam że przełożyli dysk od starego serwera do nowego i licencje programów nie zgadzają się z nowym sprzętem. Teraz panel administracyjny wariuje, ale ma się to polepszyć. Teraz pokazuje mi że zajmuje 1,5 MB z 50 MB, a tak na prawdę mam zajęte kolo 32 MB. Mam nadzieję że do końca maja wszystko się ureguluje i THC będzie jednym z najleprzych hostingów, ale to będzie trudne...
P.S.
Teraz admini na prawdę się starają inforują gdy ma być jakaś przerwa i widać że im zależy na opini...
Andrew_wojownik - 19-05-2005, 15:55
Dokładnie. Teraz thc przez ostatnie 10 dni ma uptime 100% Wszystko chodzi jak marzenie i teraz wreszcie będzie tak jak kiedyś.
|
|
|