Hosting - [opinie] thc.net.pl
Anonymous - 25-03-2005, 01:13
shqvarny, hohoho co ja slysze.... jakie problemy ?? byly w styczniu (problemy z kontrolerem co juz pisalem wielokrotnie), ale od tego czasu jest spokoj totalny. napisz mi o co chodzi (albo tutaj albo na noose@thc.net.pl, bo jestem bardzo ciekawy co sie dzieje bez mojej wiedzy)
Gosc, za bozka to sie może Ty uwazasz....
Anonymous - 25-03-2005, 01:16
kurde zapomnialem dopisac [sorry za 2 posty] shqvarny w czarnej liscie dalej link do tematu na webhelpie.... zauwazyles z kiedy jest?? [1szy post 13.08.2004 ostatni 14.11.2004, wiec z deka przedawnione]
i takie pytanko jeszcze do Ciebie.... korzystales (korzystasz) z naszego hostingu? bo widze, ze dorzucasz hostingi do czarnej listy ....
patrick - 25-03-2005, 01:45
Ja korzystalem z panstwa hostingu mam dalej konto ... ale przenioslem forum ( bo to tam bylo ) na inn serwer . Po drugie blokowaliscie mi konto
Bez odzewu nic ... to ma byc profesionalizm ... watpie ...
Ftp jest szybki naprawde lecz zrywa lub schodzin a 0 kb/s ... co chwile .. z 40 kb/s troche dziwne ..
Czeste avarie apache .. nie jest dobrze
shqvarny - 25-03-2005, 08:22
tak, korzystam z Waszego hostingu. początkowo byłem zadowolony, ale z czasem te problemy były coraz bardziej dra?nięce. potwierdzam to co mówi patrick często ftp zarywa. poza tym Wasza strona źle się wyświetla w nie-IE hosting w thc.net.pl szczerze mówięc mi odpowiada, ale nie zużywam wielkich ilości transferu itp., więc mam mało do powiedzenia. dodałem na czarn? listą bo było kilka postów w?a?nie o thc.net.pl, były napisane makabrycznie, więc poprawiłem. posty faktycznie nie za nowe, ale pokazuj? problemy z jakimi boryka/boryka?o się thc.net.pl. chociaż faktem jest, że ciężko znaleźć posty o problemach np. sprzed miesiąca dobrze by było gdyby się jakoś? usług poprawića :]
IMHO oferujecie bardzo ciekawy hosting wspolnasprawa.info :]
ps. System Uptime - 21 Days, 0 Hours and 3 Minutes to chyba argument żeby wywalić thc.net.pl z czarnej listy oce?cie sami.
nagast - 27-03-2005, 02:38
Kompletnie nie wiem co to za praktyki z ich strony?? Mam tam forum od miesiaca. Wszystko ladnie chodzilo do dzisiaj. Strona zamrozona. Podane powody do wyboru - zaden nie dopowiada rzeczywistosci
Nie moge sie zalogowac do panelu. Jakbym nie istnial. To chyba jakis makabryczny zart. Moze sie jeszcze obudze, sam juz niewiem.
pozdrawiam
PS: Napisze wam jaki byl final ale trace nadzieje. Co rozpromuje forum to odrazu sie cos pieprzy. Bylem na webd.pl to im serwery padly i mieli przenosic na nowy (zajelo im to prawie dwa tygodnie (zenada) - zdazylem sie przez ten czas wyprowadzic) a teraz wszystko od nowa i jeszcze w gorszym stylu bo bez zadnej informacji co jak i dlaczego
bulion - 27-03-2005, 07:40
a post wyżej mówi: "może jednak zostaw mnie na tej czarnej liście"
shqvarny - 27-03-2005, 12:10
skoro faktycznie są problemy, to thc.net.pl pozostanie w "lo?y honorowej" amen
Anonymous - 27-03-2005, 13:22
jak konto zostaje zamrozone to jest zazwyczaj jakis powod....
z tego co wiem, to tutaj zawiodl automat (zaraz konto zostanie odblokowane)
[ to juz nie do nagast'a tylko ogolnie ], wydaje mi sie, ze jak sa jakies problemy to najpierw daje sie @ do nas (noose@thc.net.pl, sheep@thc.net.pl, pomoc@thc.net.pl do wyboru), a potem sie publicznie pisze posty. rozmawialem z Sheep'em - do niego tez sie nikt nie odzywal......
tez sobie moge zalozyc konto i powiedziec, ze ten i ten jest fe bo cos mi tam zrobili, ale nie skontaktowalem sie z nimi, bo wole najpierw na forum zagadac.
shqvarny napisał/a: | skoro faktycznie są problem |
moge Ci na @ wyslac liste 'hostingow' ktore sie powinny znalezc na czarnej liscie z powodu, ze sa 'problemy' i problemy
patrick - 27-03-2005, 14:01
~noose napisał/a: | moge Ci na @ wyslac liste 'hostingow' ktore sie powinny znalezc na czarnej liscie z powodu, ze sa 'problemy' i problemy |
Jezeli masz masz cos czemu mialby by sie tam znalezc
To dobrze ustrzegnie sie innych ...
Ale wasz hosting tez nie jest idalny ... jak sie blokuje konto to sie informuje .. email .. czy cos .. a nie zablokowany ftp i koniec ... cos jest nie tak chyba
shqvarny - 27-03-2005, 15:42
tak jak napisałem - mam u Was konto, chodzi tam www.mlodecentrum.info i jestem zadowolony. jednak niestety człąciej pojawiaj? się głosy niezadowolenia. mimo szczerych intencji nie mogę bezwzględnie na wszystko p?yn?? pod pręd. jak będzie ok to zniknie z czarnej listy i tyle. póki będę dochodziły niepokojące głosy - niestety nie. proste i logiczne zasady gry
nagast - 28-03-2005, 00:23
do noose: Wszystko ok, to narazie pierwsza wpadka i licze na to ze ostatnia. Serwer na prawde szybkoscia bije leb moj poprzedni z webd.pl.
Najpierw napisalem maila do was. Na dwa adresy, ale jak wiadomo cala noc nie macie obawiazku siedziec. Ja mam taka prace ze niestety siedze w nocy. Lekko sie zdenerowawalem tylko z tego powodu ze nie dostalem zadnego ostrzezenia a konto zostalo zamrozone. Moze jestem przewrazliwiony bo ostatnio mialem problemy na wczesniej wspomniany serwerze.
To by bylo na tyle.
Aha. Duzy plus dla was za to, ze przynajmniej macie osobe (noose) ktora przeglada fora i wyjasnia wszystkie problemy.
Pozdrawiam.
edycja: Posmigalem na forum 1 godz i znow strona sie nie wyswietla. Tym razem dostep do ftp jest. Nie ma zadnego zamrozenia. Blad serwera wyskakuje i cala moja dzisiejsza praca ktora mialem wykonac poszla sie... Strona thc.net.pl tez padla
Anonymous - 28-03-2005, 13:04
p'rzy zakladaniu usera jest ok 2-3sek przewra w dzialaniu apache'a (musi zaladowac vhosty do pamieci a troche ich jest). jezeli cos nie chodzi dluzej, to nie nasza wina...
CEGLAR - 04-04-2005, 19:44
Ja troszkę żałuję że zrobićem forum na thc.net.pl, ponieważ często są przerwy:( teraz jak bym robić to na md5.pl, wydaje mi się że mają leprzą ofertę....
Ciekawe czy jak bym chciał zrezygnować z thc.net.pl to czy oddadzą kasę? Aż boję się o to ich zapytań, bo kto wie co zrobić, będę miał minusa przez nastepne 11 miesiący....
CEGLAR - 14-04-2005, 13:27
chyba nie długo wypadało by wywalić http://thc.net.pl z czarnej listy, ponieważ planuj? wstawić osobny serwer do SQL'a i do danych:) może po tej zmianie będzie mniej awarii.
shqvarny - 02-05-2005, 08:31
też liczyłem na to, że się ich wywali z czarnej listy... ale nie działa od 30 kwietnia, więc nie ma nawet o tym mowy.
http://www.forum.kasart98...ic.php?p=100419
|
|
|