To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - [opinie] easyISP.pl

marcinek - 25-12-2005, 13:52

We wtorek ide zaplacic za pakiet easybuisness :D

Wziąlem teraz 7 dni probnych i jest bardzo szybkie wszystko latwa obsluga i mily kontakt. POLECAM :!:

Mateo_ - 27-12-2005, 19:12

Heya spoko maja tam konto

Dobra wiec tak

dosyc szybkie , ciekawa oferta ostatnio byla nawet niezla promocja Polecam ten serwer

marcinek - 01-01-2006, 00:01

No wiec kupilem juz ten serverek i jestem zadowolony. Narazie nic tam nie instaluje bo nie chce transfera marnowac, ktory ma az 15 gb :D . Czekam na wersje finalną. Wczescniej testowalem t\na tym serwerze bete 6 i bylem zadowolony. Bardzo szybki serwer ;)
Anonymous - 01-01-2006, 00:43

Ja narazie niemam zadnych problemow poza kilkoma na poczatku.. forum zwracalo przez dwa dni dziwaczne bledy, po napisaniu na forum Przemo stwierdzil ze to bug mysqla i dal linka do opisu. Niestety admin odpisal ze maja wiele kont z phpbb by Przemo i nikt nie zglaszal problemow. jeszcze napisal ze link mu nie dziala ktory wkleilem do emaila(ten od Przema), odrazu sprawdzilem czy nie zrobilem bledu w adresie i oczywiscie okazalo sie ze dziala :)

co do obslugi: wydaje sie byc mila i fachowa:P
W porownaniu do niektorych serwerow odpowiedzi na emaile sa w bardzo szybkim czasie.
ogolnie to polecam:) macie pecha ze przed 40ma m inutami skonczyla sie promocja :P

Murky - 20-01-2006, 15:02

Planuje wykupic konto w easyISP.pl jednak natrafilem w internecie na komentarze twierdzace ze cos sie ostanio u nich sypie (nie chce tutaj podawac linka do innego forum aby nie bylo ze spam). Czy u kogos pojawily sie jakiekolwiek problemy?
BoberPL - 20-01-2006, 15:04

Mam wykupione u nich konto. Na razie stoi tam tylko struktura forum, które chcę tam przenieść. Żadnych błędów nie spostrzegłem ;)
spy - 21-01-2006, 00:15

Araadan, napisałem do nich w sprawie mySQLa i podnieśli wersję bazy. Już jest 4.1.10. Co prawda to jeszcze nie jest to, co byc powinno, ale wystarczy. Mam tam konto - admini w miarę przystępni i raczej rozsądni, łącze na tyle dobre, że forum ładnie się ładuje, serwer działa... Nie narzekam.
kaczorek - 28-01-2006, 19:51

Polecam ten serwerek, mam konto i śmiga :lol:
Murky - 06-02-2006, 22:47

Wczoraj byly problemy z baza danych... Serwer byl okropnie przeciazony, nie dalo sie pracowac (czas generowania strony ok 20sec lub w ogole sie nie generowala). Po pewnym czasie przeszlo. Dzisiaj widze znowu cos sie dzieje (pozny wieczor)... To tylko u mnie (google mi mowi ze raczej nie)? Ktos wiec cos na ten temat/ma podobny problem?
shqvarny - 07-02-2006, 12:57

w ostatnim czasie były robione rzeczy na serwerze (wymiana sprzętu na lepszy) i stąd zapewne te problemy. też miałem trudności, ale trwały kilka minut. powinieneś dostać ticket'a na DA.
k-meal - 18-02-2006, 16:49

nie wiecie, skad takie przerwy w dzialaniu serwera? ostatnio bardzo czesto serwer nie odpowiada. :evil:
BoberPL - 18-02-2006, 22:19

Myślę, że jeszcze walczą z jednym z serwerów ( choć mówili, że sobie poradzą )
EasyISP.pl napisał/a:
W ostatnich dniach odnotowujemy okresami niestabilną pracę jednego z serwerów easyISP.pl.
Obecnie trwają prace związane z optymalizacją konfiguracji serwera i rozbudową infrastruktury technicznej,

Poza nieodpowiadaniem serwera masz również taki problem?
http://www.przemo.org/php...20f5a665#160197

k-meal - 20-02-2006, 01:58

nie, z takim czyms sie nei spotkalem jeszcze.
Fidma - 06-03-2006, 23:06

polecam :D mialem przedtem forum na netlook.pl.

easyisp to dla mnie hosting nr 1 w PL :D

jacaczek - 09-03-2006, 16:52

Jestem dokładnie w takiej samej sytualcji. Miałem netlook i przerzuciłem sie na easyISP.pl
Miałem też kontakt z webd.pl i musze stwierdzić, że easyisp jest najlepsze z nich wszystkich ;]