To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - RANGI -> KOLORY w 1.12.*

Ataj1 - 14-07-2008, 13:36

najodleglejszy, użytkownicy/zezwolenia/Poziom użytkownika i wybierasz Administrator
najodleglejszy - 14-07-2008, 13:39

Ataj1, dzięki wielkie :D
polak12345 - 16-08-2008, 16:19

Dlaczego jak tak robie to mi craszuje stronke ? Prosze o pomoc
Longi - 20-10-2008, 22:50

zapytam tu bo jak wpisalem w wyszukajke, junior admin to z ktoregos tematu dotarlem tutaj...

Jak usunac calkowiecie Junior Admina? zeby na dole nie bylo tej grupy za administratorem?

caly czas czytam temat, ale sporo tu postow, i przegladam szukajke, ale moze ktos akurat pamieta z glowy.

joli - 20-10-2008, 23:02

Longi,
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w
F.A.Q. dla stylów

RANGI-usuwanie

Longi - 20-10-2008, 23:28

czyli jak rozumiem usuniecie

Kod:
$nazwa_stylu[0]['fontcolor_jradmin'] = "";

spowoduje brak tego wpisu?

kurcze robilem to kiedys, ale daaawno temu a skleroza...

Leone - 21-10-2008, 00:04

Longi, czytaj chociaż pierwszy post tematu, w którym piszesz..

ten temat, pierwszy post u licha napisał/a:
2. wykasować te rangi, i dodać swoje, z innym kolorem, stylem itp. (np. zamiast 'Administrator' to '@Admin').
(...)
Ad.2
PA :arrow: OGÓLNE :arrow: STYLE :arrow: EDYCJA DANYCH STYLU :arrow: wybierz styl i kliknij edytuj.
Pola Kolor Admina, Junior admina i moda pozostaw puste, czyli wykasuj ich zawartość. Kliknij 'Wyślij'

Danci - 22-10-2008, 14:57

A jak mogę zmienić nazwę Administrator na @Administrator?
nameku - 23-10-2008, 19:39

Grupy -> Zarządzaj -> Pokaż grupę -> Prefix
Ley - 10-12-2008, 00:32

ok, mowa tu o rangach Admin/Mod, a co z resztą grup które można sobie tworzyć z poziomu PA?

U mnie stworzone są 4 grupy, każda ma swój odcień nicków użytkowników przypisanych i każda ma ciut inny dostęp do zawartości forum (część ograniczony tylko do 2-3 działów, część do większośći, a dwie grupy mają dostęp do wszystkiego)

W momencie gdy zmieniam sobie styl na inny to zmienia mi się kolor admina i moda a pozostałe grupy zostają nienaruszone, a zmieniając styl z jasnego na czarny przestają po prostu być czytelne.

Czy istnieje opcja aby każdy styl zapamiętywał swoje kolory pozostałych grup a nie tylko Admina i Moda? Wydaje mi się, że trzeba by zrobić nową grupę bezpośrednio w plikach tak jak jest to opisane na początku wątku, ale chcę mieć pewność zanim zacznę grzebać... help plx ktnx :)

kromka - 10-12-2008, 22:23

chyba się nie da :/ Trzeba to ręcznie przestawiać. Przynajmniej tak mi się wydaje
Benjamin - 24-12-2008, 16:00

Jak usunac pogrubienie podstawowych grup ? Administrator | Junior Admin | Moderator ?
Jarrett - 07-01-2009, 20:02

Cytat:
mam pytanie jak zrobic zeby w legendzie po kliknięciu na Admin • Moderator • Przyjaciel • ViP • Zbanowany nic sie nie wyswietlało chodiz mi o to zeby było zablokowane

Cytat:
jak to zrobić ??
czy da sie tak zrobic ? :P

pepe0000 - 13-01-2009, 00:07

Witam mam takie pytanie czy można w jakimś pliku jeśli tak to w jakim i jak zmienić kolejność grup czy trzeba robić od nowa po kolei grupy żeby się wyświetlały bo chodzi mi o to że np. są grupy na dole strony np.
Administrator • Przyjaciel • VIP • Moderator
a chciałbym żeby było np.
Administrator • Moderator • Przyjaciel • VIP

Z góry dzięki za pomoc.

xlesiu - 13-01-2009, 00:08

Spróbuj przez PA - Grupy - Pierwszeństwo grup