To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Mod. Gotowe < [ 1.9.5 ] - Points System

stalowyklif - 17-06-2006, 17:10

zamien
Kod:
{postrow.POINTS}{postrow.DONATE_POINTS}

na
Kod:
<br>{postrow.POINTS}{postrow.DONATE_POINTS}

daker - 17-06-2006, 20:53

<br> nie przed a po ale dziekuje bardz, chwała Tobie za to
P.S jak chce komuś dać punkty to w napisie ILOŚĆ nie ma Ś tylko cos takiego []
jak to zmienic
edit: i jeszcze nazwy punktów nie chce mi zmienic

stalowyklif - 17-06-2006, 22:13

ok, mój błąd :D mało używam subsilver i nie pamiętałem czy wklejamy to po online czy przed :D

a co do "ś" to jest spowodowane tym jaki program używasz do edycji.
w tym programi zamień wtedy "ś" na ¶ albo po prostu edytuj plik w jakimś polskim programie/notatniku czy coś, tak zeby polskie znaki byly automatycznie zamieniane przy zapisie.

PS: mam na myśli plik language/lang_polish/lang_main.php

daker - 18-06-2006, 20:27

thx wielkie za to :) dalbym Ci pomogl ale nie moge :/
rrutek - 19-06-2006, 20:34

może zatem przełożyć temat do modyfikacji pod 1.12.5
rektiv - 22-06-2006, 23:23

Pytanie za sto punktów ! Wszystko zainstalowałem bez problemu... Ale nie naliczyło punktów... Za posty już dodane... tylko za nowe nalicza... Druga sprawa gdzie w menu admina można ustawiać ten hack?
stalowyklif - 23-06-2006, 23:17

1. wykonaj pkt. 4 z mojej instrukcji. wykonaj go ponownie jesli juz to zrobiles.
(musisz byc zalogowany na forum jako admin)

2. wykonaj instrukcje z edit2/ i wtedy bedziesz mial pod "synchronizacja uzytkownikow".

rektiv - 24-06-2006, 02:29

wielkie dzięki kurcze pominołem ten punkt... praca o 2:00 ... tak się usprawiedliwię
gelo - 29-06-2006, 10:22

a mi wszystko piekni wychodzi ale na forum wyskakują mi błędne pliki po tej modyfikacji pod 1.2...
moze ktoś dać gotowe pliki bo juz kilka razy to robiłem i nie wiem co jest jakoś nie wychodzi...

qwerty001 - 01-10-2006, 11:34

Czy ten system pozwala na dodawanie użytkownikowi punkta np. za założenie pożytecznego tematu? I czy inni userzy mogą takie podziękowania (punkty) dodawać?
vysoki - 01-10-2006, 11:59

qwerty001 napisał/a:
Czy ten system pozwala na dodawanie użytkownikowi punkta np. za założenie pożytecznego tematu? I czy inni userzy mogą takie podziękowania (punkty) dodawać?

Za każdy założony temat user dostaje punkty według cennika w PA. Jeśli im na to zezwolisz, to każdy user będzie mógł przekazać część swoich punktów na konto innego usera.

Adbel - 16-10-2006, 11:09

Niewiem czy było już takie pytanie (niestety nie mam teraz czasu przeglądać forum) ale: czy można zrobic aby punkty były widoczne tylko w jednym forum, np o id=1 a w reszcie for już nie?
Pozdrawiam, Adbel.

marcinczwa - 28-10-2006, 12:48

cos mi nie działa ten mod, na forum nie pisze ile kt ma pkt, w panelu(zobacz screen) nie ma inforacji tylko puse tabliczki;/ . Jaka moze byc tego przyczyna?
kamil1001 - 17-03-2007, 17:11

No ja mam też problem z tym. Wyskakuje mi taki błąd przy instalacji forum ze zmianami:

Kod:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in language/lang_polish/lang_admin.php on line 901

Pdam jeszcze kod z okolic 901 wiersza.

Kod:
$lang['Install_No_PCRE'] = '

// Points System MOD - Admin
$lang['Points_updated']   = 'Konfiguracja punktów została zmieniona pomy&para;lnie.';
$lang['Click_return_points'] = 'Kliknij %sTutaj%s aby powrócić do Konfiguracji Punktów';

xkomandosx - 07-04-2007, 14:53

mam taki problem: jak Uzytkownik wchodzi w swój profil i nacisnie na liczbe punktow pomogl to przenosi go do wszystkich swoich postow a nie do postow w ktorych pomogl.

na forum jest jeszcze Alt-Search Mod

jak to naprawic ?