To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [Współpraca] Serwis o komputerach

mlody_p1 - 05-07-2004, 19:07
Temat postu: [Współpraca] Serwis o komputerach
Potrzebujemy chętnych ludzi do pisania artykułów, opisywania nowych urządze? itp. Chętni mogę pisać posty, badł pisać do mnie na GG. Ades serwisu http://www.hardware.sup.pl
Pozdrawiam.

Przemo - 06-07-2004, 18:14

Miałem niedawno pomysł otwarcia jakiegos serwisu o hardware, ale glownym celem byla by ocena sprzetu przez wszystkich uzytkownikow. Wyobrazalem sobie to w ten sposob, ze kazda osoba z forum mogla by oddac swoj glos na okreslone urzadzenie, na kazde z osoban tez, do glosu musiala by dodac komentarz, moderatorzy i administratorzy mogli by dawac wieksze oceny. W efekcie przy duzej ilosci userow kazdy odwiedzajacy mialby dokladnie podane na tacy jaki sprzet warto kupic a jaki nie, ocena sprzetu nie byla by zafalszowana tak jak np. w kazdej gazecie czy w wiekszosci portali na ten temat.
Wymagalo by to jedynie napisania przemyslanego skryptu, utrzymanie serwisu/forum na wysokim poziomie/dyscyplinie.
Jesli ktos bylby czyms takim zainteresowany, jest kreatywny i ma sile przebicia, moge wspolpracowac z nim za darmo. Mam na mysli obsluge techniczna portalu i branie czynnego udzialu w jego funkcjonowaniu, rowniez pisanie niektorych artykulow.

Widmo - 06-07-2004, 18:30

Pomysł bardzo ciekawy, może nawet przyszłościowy :)
Rowniez jestem w stanie prowadzic tamto forum/portal, oraz pisac artykuży. :)

mlody_p1 - 06-07-2004, 19:07

OK. Zapraszam do pisania do mnie na GG, będę mailem w sprawie dalszych instrukcji.
Pozdrawiam i dziękuję za współprace.

Przemo - 06-07-2004, 21:53

Ja wyraziłem swoją ch?? ogólnie, niekoniecznie akurat w przypadku twojego portalu, ale w tym temacie bo pasowalo.