Archiwum - [Poszukuje]Serwer pod duże forum
Saturn - 27-04-2006, 12:46 Temat postu: [Poszukuje]Serwer pod duże forum Poszukuje bardzo dobrego, darmowego, serwera na bardzo duże forum, serwer musi być bardzo szybki, mieć php, mysql, bez reklam, dostęp przez ftp, i cpanel, przypominam, ZA DARMO!
i najl;epiej jak by byl Polski, ale nie musi
przetestowalem wiekszosc z tematu o damorwych serwerach, ale mi nie spasowaly, wiec wy mozecie znacie taki jaki ja chce?
n1k3r - 27-04-2006, 12:53
Witam;
Tak to tylko w Erze
A tak na poważnie... nie lepiej zaiwestować pare złotych w dobry płatny hosting, niż męczyć się z darmowymi i codziennie rano zastanawiać się czy moja strona jeszcze funkcjonuje...
Pozdrawiam;
Szczepanik Adrian
Saturn - 27-04-2006, 12:53
niestety, nie stać mnie
geman - 27-04-2006, 12:53
Cytat: | § 2
W dziale obowiązuje zakaz zakładania topiców dotyczących darmowych ofert hostingowych. Jeśli szukasz serwera za darmo poszukaj wśród ofert sponsoringowych oraz w topicu o darmowych serwerach |
[Magister] - 27-04-2006, 12:56
Saturn napisał/a: | dobrego, darmowego, serwera na bardzo duże forum, serwer musi być bardzo szybki, mieć php, mysql, bez reklam, dostęp przez ftp, i cpanel, przypominam, ZA DARMO!
i najl;epiej jak by byl Polski |
Przed napisaniem tego zastanowiłeś się chociasz troche? Jak by były takie darmowe serwery to po co ludzie wykupywali by płatny hosting?
Matic27 - 27-04-2006, 12:57
jest taki temat o darmowych serwach
|
|
|