To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - [Błąd]Rangi w komentarzach (Download) sie nie wyswietlaja

Jerry - 11-07-2005, 18:51
Temat postu: [Błąd]Rangi w komentarzach (Download) sie nie wyswietlaja
Nie wiem czemu ale rangi w komentarzach w dziale Download sie nie wyswietlaja. Byl juz podobny temat i podobno cos z Check Files bylo nie tak. Tylko ze ja mam Check Files wporzadku. Prosze o pomoc jestem zielony jak pietruszka http://members.lycos.co.u...n=category&id=1
SIMtel - 12-07-2005, 13:08

Jerry, rangi się wyświetlaja w Download jeżeli dodasz jakiś komentarz. Musisz tylko w Panelu Admina ustawić jakieś rangi itp.
Jerry - 12-07-2005, 15:58

Komentarz jest dodany, rangi sa przydzielone, w normalnym poscie rangi sa dobrze wyswietlane ale w komentarzach jest blad. Jest tez taka sprawa ze mam zainstalowanego moda color ranks i to moze w tym tkwi problem :/ . Podalem linka do przykladowego komentarza.
SIMtel - 12-07-2005, 16:44

Jerry, być może jest to wina CR.
W każdym badź razie ja mam wersję 1.9.5 i u mnie jest Ok w Download.

Jerry - 12-07-2005, 16:55

To fajnie ze u ciebie jest oki ale ja mam dalej problem i prosilbym o osobe ktora umialaby mi pomoc ;) . Ja mam wersje 1.9.4 i nie pamietam jak sprawa wygladala przed instalacja CR bo nie zwrocilem na to uwagi. A moze ktos ma zainstalowane CR i ma ten sam problem? Prosze uprzejmie o pomoc ;) punkciki pomogl do rozdania czekaja ;)