phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Counter-Strike StatuS MoD
Autor Wiadomość
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 20-01-2010, 17:22   

faq -> http://www.przemo.org/php...0014#action_sql
zapytanie sql wykonujesz albo w phpmyadminie (polecam właśnie to), bądź w panelu admina
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
n0name

Posty: 24
Wysłany: 20-01-2010, 17:27   

ehhh

MySQL>Wykonanie zapytania/zapytań SQL

dodałem.

 
     
zaled

Posty: 33
Wysłany: 21-01-2010, 19:09   

Może ktoś mi dać zapytanie do sql?



#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

language/lang_polish/lang_main.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

?>

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

// Status serwerów Gier
$lang['server_forum'] = '<strong>Forum serwera:</strong>';
$lang['server_players'] = '<strong>Gracze:</strong> %s/%s';
$lang['server_map'] = '<strong>Gramy na:</strong> %s';
$lang['server_password'] = 'Serwer chroniony hasłem';
$lang['server_password2'] = 'Serwer nie jest chroniony hasłem';

A to nie dac przed ?> ??????????????????????????
 
     
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 21-01-2010, 19:13   

n0name, phpBB2 by Przemo :: View topic - Błąd kodowania zawartości ,błąd
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
n0name

Posty: 24
Wysłany: 23-01-2010, 12:46   

błędy w instalacji są omg.



#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

language/lang_polish/lang_main.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

?>

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

// Status serwerów Gier
$lang['server_forum'] = '<strong>Forum serwera:</strong>';
$lang['server_players'] = '<strong>Gracze:</strong> %s/%s';
$lang['server_map'] = '<strong>Gramy na:</strong> %s';
$lang['server_password'] = 'Serwer chroniony hasłem';
$lang['server_password2'] = 'Serwer nie jest chroniony hasłem';

dodałem to przed i już nie mam błędu kodowania
 
     
Gniatek

Posty: 8
Wysłany: 30-01-2010, 18:52   

A mi wyskakuje taki blad jak dodaje do mysql

Błąd Ogólny
Nie mogę wykonać: CREATE TABLE `phpbb_status` ( `id` INT( 3 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `ip` VARCHAR( 21 ) NOT NULL , `port` VARCHAR( 6 ) NOT NULL , `name` VARCHAR( 255 ) NOT NULL, `url` VARCHAR( 255 ) NOT NULL ) ENGINE = MYISAM

Co mam zrobic ?
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 30-01-2010, 18:53   

Gniatek, a spróbuj wykonać to zapytanie w phpmyadminie i wklej tu błąd jaki wyskoczy.
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
gielet


Pomógł: 9 razy
Posty: 164
Wysłany: 01-02-2010, 20:47   

wgałem tą modyfikacje, wszystko jest jak najbardziej zaje****cie ale gdy obrazka danej mapy nie ma to nad statusem pokazuje mi się coś takiego:

Kod:
   
Warning: fopen(images/cs_maps/awp_aztec.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/supportn/public_html/www.support-net.pl/servers.php on line 61

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/supportn/public_html/www.support-net.pl/servers.php on line 72
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 01-02-2010, 20:48   

gielet napisał/a:
images/cs_maps/awp_aztec.jpg


nie ma takiego pliku
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
gielet


Pomógł: 9 razy
Posty: 164
Wysłany: 01-02-2010, 21:07   

ale jest obrazek "nomap.gif" który powinien wyświetlać się wtedy gdy danej mapy nie ma :|
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 01-02-2010, 21:08   

jest w katalogu images/cs_maps?
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
gielet


Pomógł: 9 razy
Posty: 164
Wysłany: 01-02-2010, 21:09   

tak
 
     
spiderpajak

Posty: 2
Wysłany: 07-02-2010, 22:36   

Dlaczego kilka serwerow nie pojawia sie na stronie servers.php? W PA pokazuje się, że normalnie serwer dziala, a w servers, że nie odpowiada do tego wyskakuja takie bledy

Kod:
Warning: fopen(images/cs_maps/.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in hajt-arena/servers.php on line 60

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in hajt-arena/servers.php on line 70

komunikaty te pewnie zwiazane sa z bledem opisanym powyzej, dokladnie mozna zobaczyc to na hajt-arena.pl/servers.php
 
     
MetroLoPolyStoS

Posty: 3
Wysłany: 08-02-2010, 00:17   

mam problem mianowicie na stronie głównej nie pokazuje mi się tabela z serwerem :/ mam włączonego moda i nic.... mam w PA tą tabele:


zapytanie do sql wykonałem i żadnych błędów tam nie było :/
o jeszcze 1 w
Kod:
language/lang_polish/lang_main.php


to:
Kod:
// Status serwerów Gier
$lang['server_forum']        =    '<strong>Forum serwera:</strong>';
$lang['server_players']        =    '<strong>Gracze:</strong> %s/%s';
$lang['server_map']            =   '<strong>Gramy na:</strong> %s';
$lang['server_password']    =    'Serwer chroniony hasłem';
$lang['server_password2']    =    'Serwer nie jest chroniony hasłem';


dodałem przed:
Kod:
?>

a nie po ponieważ jak było po wyskakiwały błędy nawet do PA nie mogłem się dostać :/
Proszę o szybką odpowiedz i z góry THX :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
mit2

Pomógł: 2 razy
Posty: 52
Wysłany: 11-02-2010, 21:45   

ja mam taki problem poniewaz wgralem wszystko i jest ok w pa moge normalnie dadac serwer ale jak wejde na servers.php to pokazuje mi sie u gury
Kod:
Warning: fopen(images/cs_maps/.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/playgryp/public_html/servers.php on line 61

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/playgryp/public_html/servers.php on line 72

a pod tym ze serwer off co mam zrobic
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę