phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
ACP Site Announcement Centre
Autor Wiadomość
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 12-04-2009, 15:01   

a jak po tym
Kod:
<br>Hosting Obrazów</td>
dasz </tr>
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Budyn00

Pomógł: 22 razy
Posty: 206
Wysłany: 12-04-2009, 15:10   

hm , nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale to może być przez to ze mam BBCode Manager.
Teraz na stronie głównej mam tak :

I klikam np.w
Kod:
Hosting Obrazów

to przenosi mnie na
Kod:
http://www.g-zone.pl/%22http://www.g-zone.pl/up/%22

Lub :
"Zapraszaj Znajomych" to przekierowanie mam na
Kod:
http://www.g-zone.pl/%22zapros.php%22

a to jak w PA mam :
 
     
adrian507120
zbanowany


Pomógł: 29 razy
Posty: 746
Wysłany: 12-04-2009, 17:17   

Witam zainstalowałem tego moda i gdy wbijam na stronę główną forum mam białą stronę zapewne przez plik index.php edytowałem go kilka razy i dalej to samo w załączniku daje mój plik :
 
     
slevin


Pomógł: 6 razy
Posty: 118
Wysłany: 12-04-2009, 19:15   

przydaly by sie 2 ogloszenia lub 3 nawet w taki sposob :) bo 1 to za malo wydaje mi sie :D xD

przydala by sie obsluga html, i wstawienie w wybrane miejsce tak jak jest to dla standardowego pola juz w PA (od 0-5 chyba)
 
     
adrian507120
zbanowany


Pomógł: 29 razy
Posty: 746
Wysłany: 12-04-2009, 20:58   

Pomoże mi ktoś ??
 
     
filet187

Pomógł: 4 razy
Posty: 14
Wysłany: 12-04-2009, 21:09   

Podaj adres forum ja zainstalowałem u siebie i wszystko pięknie chodzi

[ Dodano: 12-04-2009, 22:19 ]


Sprawdź teraz jak nie to jest jeszcze jedna opcja
 
     
adrian507120
zbanowany


Pomógł: 29 razy
Posty: 746
Wysłany: 12-04-2009, 21:27   

filet187, wielkie dzięki teraz działa a mogę wiedzieć co było żle w moim pliku ???
 
     
filet187

Pomógł: 4 razy
Posty: 14
Wysłany: 12-04-2009, 22:22   

miałeś tak
Kod:
$phpbb_root_path = './';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/bbcode.'.$phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_selects.'.$phpEx);
include($phpbb_root_path.'includes/bbcode.'.$phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_post.'.$phpEx);


a powinno być tak

Kod:
$phpbb_root_path = './';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'includes/bbcode.'.$phpEx);
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_selects.'.$phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_post.'.$phpEx);
 
     
axas

Posty: 81
Wysłany: 16-04-2009, 11:55   

nie chcę narzekać, ale ta instrukcja jest trochę źle napisana, bo w sekcji "Files to Edit" finctions_post.php a trzeba edytować functions.php i na dotakek w tym pliku mam dwa
Kod:
 if ($mode == 'window'
, brakuje lang_main.php... czy możecie to jakoś poprawić...
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 16-04-2009, 16:15   

axas, ok poprawione. Ale można było się domyśleć że chodzi o te 2 "window" :)
_________________
lui754
 
     
axas

Posty: 81
Wysłany: 17-04-2009, 11:00   

a ja mam błędy (niestety)

Kod:
Warning: Missing argument 3 for bbencode_second_pass() in /home/sites/zareklamuj.info/public_html/includes/bbcode.php on line 279

Warning: Missing argument 3 for bbencode_second_pass() in /home/sites/zareklamuj.info/public_html/includes/bbcode.php on line 279


na stronie głównej oraz w PA

czy to może być związane z bbcode manager ??
 
     
olcio95

Posty: 7
Wysłany: 17-04-2009, 20:07   

A ja niewiem czemu nie moge wykonać zapytania sql olśni mnie ktoś? Z góry dzięki.
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 17-04-2009, 20:08   

olcio95, nie możesz czyli co? Jakiś błąd? Wykonaj to zapytanie za pomocą phpmyadmina najlepiej
_________________
lui754
 
     
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 17-04-2009, 20:12   

Cytat:
Adres forum: Mam ale nie podam.

to my nie udzielmy pomocy
regulamin

http://www.przemo.org/php...opic.php?t=5706



Cytat:
1. W profilu podaj pełny, realny adres Twojego forum na phpBB modified by Przemo- czyli taki, że po dopisaniu do niego "check_files.php" uzyskamy dostęp do Twojego Check files. (http://adresforum) Bez tego nie udzielamy pomocy
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
olcio95

Posty: 7
Wysłany: 18-04-2009, 09:29   

Podałem :P Nie miałem przez chwile dlatego nie podałem a coś musiałem wpisać. Teraz założyłem testowe bo szykuje otwarcie nowego. W phpmyadminie wywala mi błąd proszę lui754, napisz mi dokładnie co mam wpisać jako zapytanie bo dopiero zaczynam przygode ze sql. Z góry wielkie dzięx.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami



pozycjonowanie

mediaclick.pl

Agencja SEO lepszymarketing.pl

• Zamów reklamę