phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Automatyczne tytułowanie linków
Autor Wiadomość
tosiek


Pomógł: 109 razy
Posty: 1418
Wysłany: 14-08-2008, 18:45   

RuseK, dałbyś radę coś zrobić że gdy się podaje linki do własnej witryny usuwa z tytułu linku tytuł forum ? Bo to przy własnych wewnętrznych linkach zbędna rzecz :)
_________________
Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy...
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 14-08-2008, 19:03   

Knofel napisał/a:
PHP < 5 na serwerze :>

bez sens !
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
warna



Pomógł: 475 razy
Posty: 2335
Wysłany: 14-08-2008, 19:24   

They2, czemu? Przecież nie ma już wsprarcia dla php4.
 
     
Radek



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 14-08-2008, 21:39   

They, zamień wszystkie stripos na strpos. Jeżeli jednak na stronie będzie tag <title> pisany dużymi literami, to nie odczyta tytułu.
Nie zauważyłem, ze ta funkcja działa tylko na php5. Chociaż teraz, od kiedy nie ma wsparcia dla php4 na serwerach zagości php5 - prędzej czy później, u Ciebie też.

tosiek, jak wydam 1.0.2 to zrobię konfigurację w pa i będzie można ustawić ignorowane znaki / wyrazy.
 
     
Seba123


Pomógł: 74 razy
Posty: 868
Wysłany: 17-08-2008, 12:31   

No joł, teraz na hostingach nawet php6 dev instalują już ;)

To kiedy będzie ze wszystkimi bajerami :mrgreen: ?
_________________
Fejs
 
     
koziolek



Pomógł: 675 razy
Posty: 1925
Wysłany: 25-08-2008, 10:17   

RuseK napisał/a:
They, zamień wszystkie stripos na strpos. Jeżeli jednak na stronie będzie tag <title> pisany dużymi literami, to nie odczyta tytułu.
można też zamienić na
Kod:
strpos(strtolower(...))
;)
_________________
#4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 25-08-2008, 17:42   

ktos naprawde musial usunac moj post. :?

koziolek, spoko, juz dawno zamienilem i podzialalo, ale nie do konca.
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
tosiek


Pomógł: 109 razy
Posty: 1418
Wysłany: 14-09-2008, 10:26   

RuseK napisał/a:
jak wydam 1.0.2 to zrobię konfigurację w pa i będzie można ustawić ignorowane znaki / wyrazy.

A kiedy wersja 1.02 :) ? Czekamy z niecierpiętliwością :)
_________________
Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy...
 
     
Radek



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 15-09-2008, 22:17   

Jak będę miał chwilę wolnego. Wiadomo - szkoła :]
 
     
Seba123


Pomógł: 74 razy
Posty: 868
Wysłany: 28-09-2008, 14:23   

We're still waiting :S
Ostatnio zmieniony przez Radek 12-12-2008, 15:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Dundel z nosssa

Pomógł: 1 raz
Posty: 37
Wysłany: 08-01-2009, 22:03   

Wszystko zrobiłem, ale mod nie działa :(

Proszę zobaczcie - KLIK

Kod:
Login: test
Hasło: test
 
     
jaco1992

Pomógł: 10 razy
Posty: 220
Wysłany: 06-05-2009, 23:28   

Coś wiadomo z nową wersją o której była mowa ?
 
     
Pawlok
Czarna lista


Pomógł: 2 razy
Posty: 245
Wysłany: 14-08-2009, 23:06   

wgrałem wszystko według instrukcji i jak wpisuje www.przemo.org albo inna strone to wychodzi mi tak:

Kod:
<br />
<b>Fatal error</b>: Call to undefined function: stripos() in <b>/homez.42/dobrenut/www/FORUM/readTitle.php</b> on line <b>49</b><br />
 
     
Seba123


Pomógł: 74 razy
Posty: 868
Wysłany: 15-08-2009, 02:17   

Człowieku, odpowiedź masz na tej stronie tematu.
_________________
Fejs
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
ToFFiK

Pomógł: 1 raz
Posty: 27
Wysłany: 16-02-2010, 13:26   

RuseK wez cos wymysl zeby nie trzeba bylo w buttonie-bbcode :|
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę