phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Ajax Post Preview 3.1
Autor Wiadomość
Dukla

Posty: 142
Wysłany: 20-07-2009, 08:56   

Ta modyfikacja popsuła mi normalną odpowiedź... Zamiast tej odpowiedzi wyskakuje mi:



Czy ktoś mógł by teraz mi to naprawić żeby była normalnie? :o
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 20-07-2009, 09:01   

nie wrzuciles pliku ajaxpostpreview.tpl na serwer.
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
Dukla

Posty: 142
Wysłany: 20-07-2009, 09:11   

Tak, miałeś rację ale po wrzuceniu tego pliku to wygląda tak:



a chyba nie powinno ;)
 
     
Lisu15


Pomógł: 204 razy
Posty: 1546
Wysłany: 20-07-2009, 09:14   

Dukla, nie powinno.....albo my coś rypiemy albo zrypany mod......

PS.
Ja instalowałem go z 5 razy aby sie upewnić czy to nie ja czasem robie błąd.
_________________
HTML to podstawa...
CSS to potęga...

Powróciwszy, by siać zamęt.
 
     
Jerry17

Posty: 38
Wysłany: 09-08-2009, 17:58   

Ja natomiast zauważyłem błąd polegający na tym, że np kliknięcie w słowo, które jest linkiem wywala błąd. Zawsze kiedy url=http wyskakuje błąd:
Kod:
You don't have permission to access /forum/ajaxpostpreview.php?subject_data=vs%20vexo&post_data=[URL=http://asd]asd[/URL] on this server.


Moim zdaniem przyczyną może być zainstalowany BBCode

Kolejnym błędem jest fakt, kiedy np wybiorę kolor czcionki dla zaznaczonego tekstu to nie mogę go wybrać ponownie bo ciągle jest wybrany i nie wraca na domyślny, tak samo jest z rozmiarem. Można coś na to zaradzić?
 
     
goldii

Posty: 40
Wysłany: 08-09-2009, 08:03   

A Ja jak nacisnę na Nowy Temat, mam błąd taki:
Kod:

Fatal error: Call to undefined function bbencode_third_pass() in /home/chlappl/domains/cs-sgt.pl/public_html/forum/posting.php on line 2078

A w tamtej linijce jest coś takiego:
Kod:
$post_message = bbencode_third_pass($post_message, $bbcode_uid, 1);


Proszę o pomoc, bo nie mogę tematu napisać =/

[ Dodano: 08-09-2009, 09:30 ]
Już działa, bo widziałem, koledze parę stron wcześniej też to wyskoczyło. Ale teraz mam coś takiego >
 
     
krasny

Pomógł: 9 razy
Posty: 161
Wysłany: 08-09-2009, 18:07   

da rade by w podglądzie były "czytane" znaczniki bbcode ??
 
     
meffy


Posty: 13
Wysłany: 06-10-2009, 09:37   

To nie trybi jak powinno niemam żadnych błędów ale sie nic nie pojawia. :(
 
     
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 06-10-2009, 13:40   

Cytat:
To nie trybi jak powinno niemam żadnych błędów ale sie nic nie pojawia. :(

Załóż usera testowego, z którego można skorzystać, jeśli masz forum bez pełnego dostępu dla gości lub profil jest potrzebny z innego powodu.  Podaj login i hasło.
Ułatw nam pracę!
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
nomad

Posty: 3
Wysłany: 26-11-2009, 13:54   

Czy mozna jakies demo ?
 
     
Seba123


Pomógł: 74 razy
Posty: 868
Wysłany: 26-11-2009, 14:47   

Odpuście to sobie, nie warto :]
_________________
Fejs
 
     
PeeX

Posty: 30
Wysłany: 12-12-2009, 18:02   

Sory za odświeżanie tematu, ale mam problem. Wgrałem wszystkie pliki jakie były w paczce, a mimo to wyskakuje mi błąd że brak pliku.

Cytat:
Template->loadfile(): No files found for handle ajax_post_preview_field

Nawet próbowałem zmieniać nazwy innych zawartych plików w paczce ale nic. Proszę o pomoc.
 
     
Lisu15


Pomógł: 204 razy
Posty: 1546
Wysłany: 12-12-2009, 18:05   

a w dobre miejsce wrzuciłeś plik :?:
_________________
HTML to podstawa...
CSS to potęga...

Powróciwszy, by siać zamęt.
 
     
PeeX

Posty: 30
Wysłany: 12-12-2009, 18:14   

Tak, 2 razy to robiłem wszystko od nowa i dwa razy ten sam błąd :/
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Azuel


Pomógł: 1 raz
Posty: 69
Wysłany: 13-12-2009, 16:10   

Seba123 napisał/a:
Odpuście to sobie, nie warto :]



Ja myślę ze osoby które piszą podobnie do Ciebie po prostu nie powinny tutaj wchodzić, jeżeli nie ogarniacie tak prostej modyfikacji to nie nadajecie się w ogóle do modyfikowania swojego forum. Niech zostanie bez modyfikacji i bajerów. Po co wam to ? żebyście się denerwowali bo nie umiecie tego czy tamtego ?

Aczkolwiek dzisiaj dodałem tą modyfikację do swojego forum oraz śmiem twierdzić że działa ona bez zarzutów... A robiłem tylko raz... trzeba czytać uważnie co trzeba zrobić i tyle. Żaden problem...
Co prawda po naciśnięciu przycisku "podgląd" mam wywołany taki lag 2 sekundowy, ale po chwili podgląd posta się pojawia bez względu na to czy jest tam uwzględniony w poście BBcode czy uśmieszki... Wszystko działa.

Jedyne co mogę powiedzieć to Dzięki za Moda do "Knofel".


Pozdrawiam.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę