phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
AJAX Weryfikacja nazwy u?ytkownika
Autor Wiadomość
Pawellll1995


Pomógł: 7 razy
Posty: 165
Wysłany: 29-07-2010, 09:53   

ie ma takiego pliku u mnie ;)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 29-07-2010, 11:16   

Pawellll1995,
musisz go mieć, każdy go ma
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 29-07-2010, 18:52   

Cytat:
Pawellll1995,
musisz go mieć, każdy go ma
Nic podobnego. .htaccess nie jest tworzony na wszystkich serwerach w katalogu cache.
Pawellll1995, jeśli nie masz - usuń całą zawartość katalogu cache.
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
RiceSilver


Pomógł: 26 razy
Posty: 294
Wysłany: 17-09-2010, 18:35   

Hmm,mam pytanie...a czy to pokazuje też np informację "Hasła pasują do siebie"(lub nie)i że mail jest wolny,czy coś?Czy tylko nazwę użytkownika?
 
     
19gazda62


Pomógł: 20 razy
Posty: 223
Wysłany: 10-11-2010, 10:02   

Dzięki za modzika. U mnie bez żadnych poprawek działa
_________________
Piszesz do mnie na gg?? Przedstaw się i napisz z jakiej strony internetowej się do mnie kierujesz.

Poza Forum za darmo umarło.
 
     
bergmistrz

Pomógł: 1 raz
Posty: 19
Wysłany: 10-12-2010, 19:27   

Mam następujący problem, mianowicie jeśli zarejestrowany jest użytkownik z polskimi znakami w Nicku to nawet po wpisaniu takiego samego wyświetli się, że nick jest wolny a jak klikniemy Zarejestruj to wywala że podany użytkownik już istnieje :/ Co na to można poradzić ?
 
     
morarz

Posty: 19
Wysłany: 19-03-2011, 11:55   styl stylesBB

Ktoś wie jak ten mod dodać do stylu StylesBB ?

[ Dodano: 19-03-2011, 11:59 ]
Juz nieważne działa :P
 
     
jezyk403


Pomógł: 2 razy
Posty: 209
Wysłany: 27-06-2011, 13:03   

Wrzucam gotowego już moda.Mam nadzieje ze u ciebie zadziała. Instrukcja w środku.
 
     
Fryzjer16

Posty: 17
Wysłany: 28-06-2011, 21:09   

o dzięki działa ;d
 
     
Ciampel


Posty: 18
Wysłany: 06-09-2011, 14:05   

Mam problem

Kod:

Warning: include(./includes/class.sajax.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ciampel/domains/stsquad.pl/public_html/forum/profile.php on line 34

Warning: include(./includes/class.sajax.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ciampel/domains/stsquad.pl/public_html/forum/profile.php on line 34

Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/class.sajax.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/ciampel/domains/stsquad.pl/public_html/forum/profile.php on line 34

Fatal error: Call to undefined function sajax_init() in /home/ciampel/domains/stsquad.pl/public_html/forum/profile.php on line 36


U mnie w pliku od lini 34 do 38
Kod:

include($phpbb_root_path . 'includes/class.sajax.'.$phpEx);

sajax_init(); // Intialize Sajax
sajax_export("check_user_exist"); // Register the function
sajax_handle_client_request(); // Serve client instances
_________________
Ciampel (oO)
 
     
maminowiec


Pomógł: 551 razy
Posty: 1729
Wysłany: 06-09-2011, 14:50   

Ciampel, wgrałeś plik class.sajax.php do folderu includes ?
_________________
;] Ebooki do pobrania
 
     
Ciampel


Posty: 18
Wysłany: 07-09-2011, 15:53   

dzięki działa poprawnie
_________________
Ciampel (oO)
 
     
pzdziech

Posty: 20
Wysłany: 14-09-2011, 00:57   

Kod:
Warning: require_once(../configuration.php) [function.require-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/host70/domains/clubsfera.pl/public_html/includes/usercp_register.php on line 953


ja mam taki blad jak ktos sie zalozy konto prosze o pomoc ?
 
     
kerov


Posty: 70
Wysłany: 14-09-2011, 16:39   

Czy idzie ten skrypt tak przerobić by jeszcze sprawdzał czy dana nazwa może zostać użyta z pliku? NP mam 50 osób w sojuszu gry które muszą się zarejestrować, mam skrypt który pobiera dane z serwera i teraz tak tylko te nazwy mogą być użyte jeśli nazwa jest poprawna wtedy można zarejestrować...
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
19gazda62


Pomógł: 20 razy
Posty: 223
Wysłany: 19-01-2012, 17:54   

bez obrazy ale tutejsza ekipa jest chyba ślepa. pełno osób miało problemy z tym zasranym okienkim syntax....... ale żaden nie chciał pomóc. ja w aktualnej chwili tez mam ten problem..
Może łaskawie ktoś pomóc??

P.S. Wszystkie pliki edytowane dokładnie wg instrukcji. sprawdzane 10 razy
_________________
Piszesz do mnie na gg?? Przedstaw się i napisz z jakiej strony internetowej się do mnie kierujesz.

Poza Forum za darmo umarło.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę