phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
AJAX Weryfikacja nazwy u?ytkownika
Autor Wiadomość
gitara

Posty: 236
Wysłany: 22-03-2009, 21:33   

lui754, tak

[ Dodano: 22-03-2009, 21:50 ]
takie cos mam HELp!

http://images44.fotosik.pl/89/83f778b854920de2.jpg
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
pioreq
Czarna lista

Posty: 26
Wysłany: 25-05-2009, 17:23   

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/accounts_c/c510/public_html/includes/usercp_register.php on line 1584
 
     
wladeczek
zbanowany

Posty: 26
Wysłany: 21-06-2009, 18:09   

#-----[ Otwórz ]------------------------------------------
#
language/lang_xxx/lang_main.php

#
#-----[ Znajdź ]------------------------------------------
#
$lang['Empty_subject_email'] = 'Musisz okre¶lić temat dla email\'a';
$lang['Empty_message_email'] = 'Musisz wpisać wiadomo¶ć do wysłania';

nie moge tego znalesc co jest??
 
     
segos


Pomógł: 49 razy
Posty: 332
Wysłany: 21-06-2009, 18:14   

poszukaj tylko $lang['Empty_message_email']
 
     
mafialuka

Posty: 206
Wysłany: 22-06-2009, 18:00   

Witam jak moge zmienić tło dla tego checkbox'a ? jak zmienie w xx.css input to inne sie zmienic i wyjdzie beznadziejnie

 
     
siekierzynski


Pomógł: 10 razy
Posty: 169
Wysłany: 24-06-2009, 18:53   

Pio 1-sze nie checkbox'a, tylko buttona, po drugie po name="check" daj class="mainoption"
 
     
mafialuka

Posty: 206
Wysłany: 25-06-2009, 16:36   

siekierzynski, no tak racja z tym buttonem :P dzienx działa.
 
     
rytlu007

Posty: 15
Wysłany: 28-06-2009, 21:47   

Drodzy użytkownicy mam ten sam problem jak kolega wyżej aczkolwiek udało się mu go rozwiązać. W tym moje pytanie.

Cytat:
Pio 1-sze nie checkbox'a, tylko buttona, po drugie po name="check" daj class="mainoption"


Gdzie to się zmienia? Który plik mam edytować? Za pomoc -dziękuję.

[ Dodano: 28-06-2009, 22:51 ]
Oki, poradziłem sobie już :)
 
     
LordRuthwen

Pomógł: 1 raz
Posty: 46
Wysłany: 21-08-2009, 08:37   

Jak pozbyć się tego?


Wszystko mam niby ok, ale po wciśnięciu przycisku Sprawdź wyłazi komunikat z obrazka
 
     
Ex.Game.?

Posty: 9
Wysłany: 15-10-2009, 15:30   Pomózcie !!!



Proszę o pomoc, bo jak klikam "Sprawdz dostępnosc nazwy" to wlasnie mi wyskakuje ta ramka proszę o szybką pomoc !!
 
     
Master93

Pomógł: 21 razy
Posty: 744
Wysłany: 16-10-2009, 10:57   

sprawdz popreawnosc plikow ktore edytowałes
 
     
Roodreguez

Posty: 32
Wysłany: 08-12-2009, 16:07   

hmm, a ja mam taki problem

Kod:

Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/roodreguez/domains/the-players.freeserv.pl/public_html/profile.php on line 127


I nie bardzo rozumiem.

PS.
Przeczytałem cały temat ale nie znalazłem odpowiedzi.
 
     
pacy

Pomógł: 4 razy
Posty: 40
Wysłany: 09-01-2010, 19:33   

Kod:
SyntaxError: syntax error: Could not eval --]>--><noscript onclick="''"></noscript><script type="text/javascript" src="http://a.cba.pl/reklama1.js"></script>+:var res = { 0: 'no', 2: 'pacy007', 3: 'pacy1', 4: 'pacyx', 5: 'pacyxxx', 6: 'pacy2000', 7: 'pacy2007', 1: parseInt(7) }; res;<script type="text/javascript"></script><div style="text-align:center;font-size:11px" class="cbalink"><a href="http://www.cba.pl/" title="darmowy hosting">Darmowy Hosting</a> CBA.PL<br/><br/></div>
<!--]>--><noscript onclick="''"></noscript><script type="text/javascript" src="http://a.cba.pl/reklama2.js"></script>
<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-2289508-3";
urchinTracker();
</script>
Mam taki komunikat. Zrobiłem wszystko jak w instukcji:/ co jest nie tak?
 
     
Melvin


Pomógł: 9 razy
Posty: 143
Wysłany: 24-04-2010, 10:49   

Kod:
SyntaxError: syntax error: Could not eval --]>--><script type="text/javascript" src="http://a.cba.pl/r1.js"></script>+:var res = { 0: 'yes' }; res;<script type="text/javascript"></script><div style="text-align:center;font-size:11px" class="cbalink"><a href="http://www.cba.pl/" title="darmowy hosting">Darmowy Hosting</a> CBA.PL<br/><br/></div>
<!--]>--><script type="text/javascript" src="http://a.cba.pl/r2.js"></script>
<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-2289508-3";
urchinTracker();
</script>

W takim okienku mi się wyświetla! HELP!!! ;( ;(
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Master93

Pomógł: 21 razy
Posty: 744
Wysłany: 24-04-2010, 15:52   

Melvin, u Ciebie nie weryfikuje w ogóle nazwy usera.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami



pozycjonowanie

mediaclick.pl

Agencja SEO lepszymarketing.pl

• Zamów reklamę