phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
AJAX Weryfikacja nazwy u?ytkownika
Autor Wiadomość
siekierzynski


Pomógł: 10 razy
Posty: 169
Wysłany: 08-11-2007, 14:03   

za "ś" wstaw
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
sseven


Posty: 89
Wysłany: 28-11-2007, 22:45   

sebonpl, dzięki wielkie, działa :)
 
     
Sagan

Posty: 13
Wysłany: 01-03-2008, 18:37   

Coś załącznik pobiera się w 98.8% tylko :/
 
     
darekm


Pomógł: 12 razy
Posty: 135
Wysłany: 01-03-2008, 18:45   

nie idzie dalej
 
     
Sagan

Posty: 13
Wysłany: 01-03-2008, 18:49   

Ale plik działa mimo że nie pobiera się na 100% tylko 98.8
 
     
darekm


Pomógł: 12 razy
Posty: 135
Wysłany: 01-03-2008, 18:52   

ciekawe :shock:
 
     
Sagan

Posty: 13
Wysłany: 01-03-2008, 18:56   

No ciekawe jak nie wierzysz to sprawdź www.b_o_s_t.lua.pl teraz zainstalowałem z tym plikiem w 98.8% ściągnietym.
 
     
darekm


Pomógł: 12 razy
Posty: 135
Wysłany: 01-03-2008, 19:40   

no prawda
 
     
Piotrbaz


Pomógł: 13 razy
Posty: 187
Wysłany: 11-03-2008, 17:48   

jak zrobić żeby przycisk "Sprawdź dostępność" przy rejestracji był w formie pliku graficznego o wymiarach x y :?:
 
     
Radek



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 11-03-2008, 19:23   

dodajesz do buttona klasę np:
Kod:
class="check"

i w css dodajesz:
Kod:
       
.check {
 background: url('adres_obrazka') no-repeat;
        width: szerokosc;
        height: wysokosc;
        text-indent: -4000px;
        margin: 1px;
    border: 0px;
}


[ Komentarz dodany przez: joli: 11-03-2008, 23:19 ]
Piotrbaz,

Twój podpis/sygnaturka jest niezgodna z regulaminem.
Zapoznaj się z pkt 2 oraz 3 Regulaminu tego forum.
 
     
Piotrbaz


Pomógł: 13 razy
Posty: 187
Wysłany: 12-03-2008, 10:09   

gdzie tą klase dokladnie wstawić bo coś mi sie chrzani :/

kawaleczek kodu bym prosił ze wstawiona klasa ;p
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 12-03-2008, 14:29   

RuseK napisał/a:
i w css dodajesz:
Kod:

.check {
background: url('adres_obrazka') no-repeat;
width: szerokosc;
height: wysokosc;
text-indent: -4000px;
margin: 1px;
border: 0px;
}


no dodaj to, gdzie chcesz

po jakimkolwiek
Kod:
}
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Piotrbaz


Pomógł: 13 razy
Posty: 187
Wysłany: 12-03-2008, 14:44   

nie, chodziło mi o to

Kod:
class="check"

;)
 
     
siekierzynski


Pomógł: 10 razy
Posty: 169
Wysłany: 12-03-2008, 14:57   

np. <input type="button" class="check" value="cośtam" ...>
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Piotrbaz


Pomógł: 13 razy
Posty: 187
Wysłany: 12-03-2008, 15:05   

czyli w lang_main.php musze dać tak:


Kod:
$lang['Verify_username'] = "<input type="button" class="check" value="cośtam" ...>";


:?: :?

edit:
nie dziala

Kod:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/lublin/public_html/web/language/lang_polish/lang_main.php on line 520
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami



pozycjonowanie

mediaclick.pl

Agencja SEO lepszymarketing.pl

• Zamów reklamę