phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Arcade MOD v2.1.2
Autor Wiadomość
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 03-07-2010, 09:12   

aspir,
poczytaj : http://www.przemo.org/php...p=296330#296330
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
aspir

Posty: 87
Wysłany: 12-07-2010, 10:38   

Dzieki bardzo ;)
 
     
DawidQ


Posty: 5
Wysłany: 13-07-2010, 02:53   

Witam,
chodzi mi konkretniej o to czy da rade zmienić w tym modzie dostęp z dostępu tylko dla adminów na dostęp również dla junior adminów?
I jeśli tak to w jaki sposób?
 
     
Dragen

Posty: 13
Wysłany: 23-07-2010, 08:56   

Witam. Zainstalowalem ostatnio na moim forum ta modyfikacje i mam kilka pytan. Czy ta modyfikacja dziala poprawnie z csmania ? podam linka to tej modyfikacji z mojego forum http://www.forum.streetofracing.pl/activity.php. Nie wiem dlaczego ale gry nie chca sie pokazac. Pobralem pewna paczke ale nie dzialaja. Chcialbym aby wygladalo tak jak jest to na tej stronie http://forum.ilock.pl/games.php. Czy jest to mozliwe ?
 
     
woopee

Posty: 3
Wysłany: 31-07-2010, 20:01   

Ten mod można łatwi zmanipulować i przy użyciu zwykłego firefoxa wpisać sobie dowolny wynik z gry.

Chodzi tu o pewną popularną wtyczkę.

[ Dodano: 31-07-2010, 21:27 ]
BTW. kilkoro z moich userów jest zbanowanych w Arcade. Ja go ich banowałem, ani nidzie nie mogę znaleźć ustawień tego typu.. Ktoś wie jak to naprawić?
 
     
Mario14125

Pomógł: 52 razy
Posty: 811
Wysłany: 03-09-2010, 11:49   

hmm miluuutko :twisted:

Arcade_MOD_v2.1.2\language\lang_polish\lang_arcade.php
_________________
MULTIPOLAND @ AMXBans # 1.6.2 - Deflection
Ostatnio zmieniony przez xlesiu 30-01-2012, 12:56, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 03-09-2010, 11:53   

Mario14125, ale jesteś spostrzegawczy :mrgreen:
Ja ten plik przekładam na Język Polski, status to około 20 %, myślę że do końca 2010 roku powinienem wydać spolszczenie :P
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
Mario14125

Pomógł: 52 razy
Posty: 811
Wysłany: 03-09-2010, 12:23   

:> Przekładasz na język Polski od... :?: ;] Takie coś to siadłbyś i maksymalnie w tydzień odpicował :) Ja gdybym miał czas zabrałbym się za to ale cóż, szkoła, muszę zaliczyć...

Mam nadzieję że również ikonki dorobisz Polskie :>
_________________
MULTIPOLAND @ AMXBans # 1.6.2 - Deflection
 
     
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 03-09-2010, 12:46   

Mario14125, ja tak samo chodzę do szkoły, dlatego to tak długo potrwa,a o ikonkach to pomyślę ;)
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
sterna

Posty: 45
Wysłany: 13-10-2010, 16:22   

Cytat:
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

includes/constants.php

#
#-----[ FIND AND REMOVE ]------------------------------------------
#

define('iNA_

## There are a number of these old table definitions and each line is longer than the above.

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#

// Arcade Mod
include_once($phpbb_root_path . 'includes/constants_arcade.' . $phpEx);
// End Arcade Mod


A mój plik wygląda tak:
Kod:
Pliki umieszczamy w załącznikach.
Matteo.


To co powinieniem zamienić ?
Ostatnio zmieniony przez Matteo 13-10-2010, 16:26, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
czaro09


Pomógł: 26 razy
Posty: 150
Wysłany: 21-11-2010, 20:26   

Po wgraniu gotowców rozwalił mi się styl :/ . Co zrobić ?
_________________
Nic nie umiem ...
 
     
Cierń

Posty: 70
Wysłany: 27-11-2010, 11:20   

Cytat:
Highscores for this game are OFFERROR, No Game Data Received

Nie kumam o co w tym chodzi. W kilku grach już mi się tak zdarzyło. Co z tym robić?

Score Save Type na Automatic.

[ Dodano: 27-11-2010, 16:07 ]
W instrukcji jest błąd - constants.php , a powinno być chyba includes/constants.php ...
 
     
xxKoNdZioxx

Posty: 33
Wysłany: 24-12-2010, 15:34   

Witam All mam mały problem z tym modem :D

Nie wiem jak go skonfigurować :( mógł mi ktoś wyjaśnić jak ten mod działa ??

Jak zrobić aby móc grać w gry i jak to wygląda ...

( jakieś ss-y lub demo ) ...

wgrałem ten mod i mi wyskakuje taki błąd


Kod:
Couldn't obtain game data

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'db147864.phpbb_ina_games' doesn't exist

SELECT g.*, c.cat_name FROM phpbb_ina_games g LEFT JOIN phpbb_ina_cat c ON g.cat_id = c.cat_id ORDER BY game_id DESC

Line : 1350
File : admin_arcade.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/



proszę o pomoc ;)
 
     
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 24-12-2010, 15:46   

xxKoNdZioxx,
http://www.przemo.org/php...p=311206#311206
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
xxKoNdZioxx

Posty: 33
Wysłany: 24-12-2010, 17:21   

@krystianr Nic mi z twojego linku nie wynika ...

Proszę o pomoc
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę