phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
??czenie postów po 24 godzinach
Autor Wiadomość
sadamq

Posty: 53
Wysłany: 12-05-2009, 14:49   

Działą! Dzięki :D
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
alexia

Posty: 388
Wysłany: 16-06-2009, 13:22   

To w sekundach trzeba ustalać a nie godzinach? bo ja np. chce aby post mi się łączył po 24 godzinach ...
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 16-06-2009, 13:24   

Ale to robi odwrotnie łączy posty do 24 godz. Troszkę myli tytuł :) .
Kod:
$posted_below_24h = ( (time() - $post_id_last_row['p_time']) < 24*60*60 ) ? true : false;
24 to liczba godzin
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
alexia

Posty: 388
Wysłany: 16-06-2009, 13:33   

aha czyli zostawić jak jest w pliku z intrukcją tak?


no i druga sprawa niby jest to zrobione ale posty nie łączą się, czy dodatkowo muszę coś w PA ustawić?
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 16-06-2009, 13:36   

ad 1 dokładnie tak
ad 2 PA - Ogólne - Konfiguracja - Pisanie tematu - Łącz zdublowane posty - TAK
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
alexia

Posty: 388
Wysłany: 16-06-2009, 13:39   

aha i będzie łączył zdublowane przed 24h a jak po 25h ktoś napisze co pisał wcześniej to nie zdubluje tak?
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 16-06-2009, 13:41   

alexia, dokładnie tak powinno być jak coś ustaw na 1 godz i przetestuj 1*60*60
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
mseifer

Posty: 49
Wysłany: 19-12-2009, 22:12   

Czy jest możliwość żeby posty oznaczało jako nieprzeczytane? bardzo mi na tym zależy
 
     
pawelooss

Pomógł: 4 razy
Posty: 110
Wysłany: 20-12-2009, 00:10   

mseifer, jasne, powalcz z tym, chyba na ostatniej stronie był odpowiedni kod: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=58499
_________________
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków. ^^,
 
     
mseifer

Posty: 49
Wysłany: 20-12-2009, 00:35   

pawelooss napisał/a:
mseifer, jasne, powalcz z tym, chyba na ostatniej stronie był odpowiedni kod: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=58499


Mysślisz żeby połączyć obie modyfikację? Ktoś to próbował:)?

[ Dodano: 21-12-2009, 22:52 ]
ahcinga napisał/a:
chyba nie, ale tak jak u mnie - do 5 min nie ma to znaczenia, ustawilam to tylko poo to żeby łączyć ludzi, którym nie chce się kliknąć "edytuj", gdzy po wysłaniu wiadomosci przypomną sobie ze nie wszystko napisali.

A swoją drogą, tyle się o tym trąbi na forum, naprawdę nie da się zrobić tak żeby jednak była to wiadomość nieprzeczytana?


Czy ktoś wie jak zrobić żeby pokazywało jako nieodczytany po scaleniu postów? Proszę pomóżcie

[ Dodano: 13-01-2010, 15:45 ]
Ponawiam post. Pomóżcie proszę. Bardzo mi na tym zależy.
 
     
Dark123

Pomógł: 10 razy
Posty: 223
Wysłany: 10-03-2010, 20:39   

a jest możliwość dania, że na każdym forum jest inny czas łączenia postów?
Np.
Problem - do 2 h
Grafika - do 1h

i tak osobnie do działów
... da rade tak zrobić :D ??
Pozdrawiam :)
 
     
mseifer

Posty: 49
Wysłany: 13-03-2010, 19:37   

Ludzie ponawiam prośbę czy ktoś wie jak zrobić żeby po scaleniu dwóch postów jednego użytkownika oznaczyło post jako nieodczytany? Proszę Was o pomoc. Błagam Was.
 
     
pawelooss

Pomógł: 4 razy
Posty: 110
Wysłany: 13-03-2010, 21:59   

mseifer, przecież od tego jest inny mod... http://www.przemo.org/php...p=372862#372862
_________________
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków. ^^,
 
     
mseifer

Posty: 49
Wysłany: 16-03-2010, 14:54   

pawelooss napisał/a:
mseifer, przecież od tego jest inny mod... http://www.przemo.org/php...p=372862#372862


Próbowałem to i nie działa :(
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
pawelooss

Pomógł: 4 razy
Posty: 110
Wysłany: 16-03-2010, 16:15   

Wszystko działa, tylko trzeba przeczytać temat z głową i nie podawać się po pierwszym razie...
_________________
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków. ^^,
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę