phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Tommekk80
05-12-2013, 15:43
Ajax SB mod by Tommekk80
Autor Wiadomość
DR HOUSE

Pomógł: 5 razy
Posty: 73
Wysłany: 14-03-2013, 15:06   

Tommekk80 napisał/a:
DR HOUSE, myślisz naprawdę, że ja nie mam nic innego do zrobienia, jak siedzieć 24/7 na forum? Mam pracę, dom, żonę, dzieci - na forum zaglądam tylko jak mam czas.


Dlatego czekam na pomoc zamiast stawać się natretem piszącym codziennie PW ale skoro komuś oferujesz pomoc to wypadałoby cokolwiek napisać -.-
_________________
dj neo napisał/a:
użytkownicy znikaja i pojawiaja sie na liscie zalogowanych. to jak murzyn na pasach, pojawiam sie i znikam.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Piwulek

Pomógł: 1 raz
Posty: 104
Wysłany: 19-03-2013, 13:36   

Tommekk80, Wiesz już może, w którym pliku można mieszać wartościami rozkrzyczanych i czy można w ogóle ?? Będę wdzięczny za każdą sugestię :)
_________________
Pozdrawiam
Piwek
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1411 razy
Posty: 4780
Wysłany: 19-03-2013, 15:46   

Piwulek napisał/a:
mieszać wartościami rozkrzyczanych

znaczy...?
 
     
jezyk403


Pomógł: 2 razy
Posty: 209
Wysłany: 19-03-2013, 17:31   

Mod działa świetnie
 
     
Piwulek

Pomógł: 1 raz
Posty: 104
Wysłany: 19-03-2013, 21:09   

Tommekk80 napisał/a:
Piwulek napisał/a:
mieszać wartościami rozkrzyczanych

znaczy...?


Chodzi o o te wartości rozkrzyczanych, aby móc je zmieniać, co skutkowałoby zmiana pozycji :)

_________________
Pozdrawiam
Piwek
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1411 razy
Posty: 4780
Wysłany: 20-03-2013, 07:50   

Piwulek napisał/a:
aby móc je zmieniać, co skutkowałoby zmiana pozycji

Czyli chcesz oszukiwać...?
Tego nie zmienisz, bo to liczy wpisy w sb i na tej podstawie tworzy listę.
 
     
Piwulek

Pomógł: 1 raz
Posty: 104
Wysłany: 20-03-2013, 08:47   

Tommekk80 napisał/a:
Piwulek napisał/a:
aby móc je zmieniać, co skutkowałoby zmiana pozycji

Czyli chcesz oszukiwać...?
Tego nie zmienisz, bo to liczy wpisy w sb i na tej podstawie tworzy listę.


Może "oszukiwać" to zbyt mocne słowo, ale atmosfera na forum jest bardzo fajna i mogłoby mieć to wpływ na jeszcze jej polepszenie :)
Dzięki za info :)
_________________
Pozdrawiam
Piwek
 
     
Gabriel172

Posty: 9
Wysłany: 23-03-2013, 14:47   

Mam problem, bo nie działają buźki. Błąd jest chyba w overall_header. Dodaje w załączniku, mógłby ktoś mi to sprawdzić? :)
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1411 razy
Posty: 4780
Wysłany: 24-03-2013, 07:03   

Gabriel172, adres forum i user testowy. Włączyłeś panel emot w panelu admina?
 
     
Gabriel172

Posty: 9
Wysłany: 24-03-2013, 11:47   

Tommekk80, user: test
hasło: test

Panel emot włączony. Wrzucając overall_header z subsilvera 1.12.7 panel działa. Trochę jest namodzone i znikła mi ikona ' i ' kierująca do profilu usera w sb. Jeśli można to prosiłbym o jakieś rady ;)

[ Dodano: 24-03-2013, 11:50 ]
Adres: http://forum.moto-4t.pl/index.php
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1411 razy
Posty: 4780
Wysłany: 24-03-2013, 12:54   

Gabriel172 napisał/a:
Wrzucając overall_header z subsilvera 1.12.7 panel działa.

Spakuj swój i dodaj jako załącznik.
 
     
Gabriel172

Posty: 9
Wysłany: 24-03-2013, 13:38   

Tommekk80, jest 4 posty wyżej :)

[ Dodano: 25-03-2013, 21:42 ]
Problem po części rozwiązany. Zamiast wysuwanego panelu zastąpiłem rolę buttona, aby otwierał ramkę z ikonami ( posting.php?mode=smilies ), tylko muszę pomodzić, żeby po kliknięciu na ikonę wstawiał ją do wiadomości. Nie będę tutaj zaśmiecał tematu :)
 
     
vianne



Pomógł: 73 razy
Posty: 642
Wysłany: 02-04-2013, 10:02   

ja mam takie pytane czy jest możliwość aby domyślnym avkiem był avek z nickiem (modyfikacja: http://www.przemo.org/php...c.php?t=100281) ? jeżeli tak to co zmienić :P
_________________
Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia!
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1411 razy
Posty: 4780
Wysłany: 02-04-2013, 16:52   

vianne, oczywiście najpierw musisz zainstalować moda. Potem po prostu w pliku shoutbox_view.php zmieniasz
Kod:
src="images/avatar.gif"

na
Kod:
src="/avatarmake.php?name=' . $username . '"

Powinno działać.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
vianne



Pomógł: 73 razy
Posty: 642
Wysłany: 02-04-2013, 17:46   

moda mam właśnie zainstalowanego :) dlatego pytam czy da się to jakoś wrzucić też do sb :)

działa niby ale jednak nie do końca. Tzn pojawia się avek ale bez nicku :(
_________________
Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

Sklep z gadżetami

phpbb

agencja SEO Strategiczni.pl

serwis laptopów

Agencja SEO lepszymarketing.pl

Polisy Ubezpieczeniowe TU Europa

Design Cart

Margot pokoje na godziny Kraków

• Zamów reklamę