phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
AJAX Tabs Content 3.0.2
Autor Wiadomość
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 30-08-2010, 13:57   

Lisu15 napisał/a:
Chyba nie będziesz zły jak użyje tego na swojej stronie

Przecież to na bazie jQuery UI :) Każdy może takie coś zrobić. Jeśli chcesz wykorzystac kod PHP - jest on na GNU GPL więc droga wolna
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Don8

Pomógł: 7 razy
Posty: 485
Wysłany: 03-10-2010, 14:43   

Podczas przewijania forum z góry do dołu nie przewija się ono płynnie. Czy to może byś wina tych zakładek ??
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 03-10-2010, 14:50   

Don8, u mnie ok wszystko na firefox 3.6.10
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
Don8

Pomógł: 7 razy
Posty: 485
Wysłany: 03-10-2010, 14:54   

No ja też mam tę wersję i właśnie zastanawiam się co może być nie tak, bo względem innych podstron forum strona główna a głownie kategorie podczas przewijania sugerują mi jak by forum "przymulało" i nie wiem teraz czego może być to wina ??
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 03-10-2010, 14:57   

U mnie szybciutko śmiga scroll. Jeśli robię to "na chama" to CPU zżera 10%.
Spróbuj ograniczyć ilość forów/kategorii. Jeśli nie poskutkuje odinstaluj ATC3 i sprawdź jak działa na zwykłej hierarchii.
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
Don8

Pomógł: 7 razy
Posty: 485
Wysłany: 03-10-2010, 15:02   

Czyli może to być wina komputera ?? Bo ja mam obecnie starego, słabego i jak przewijam szybko to jest 90% uzycia ;/
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 03-10-2010, 15:05   

Byc moze.
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
19gazda62


Pomógł: 20 razy
Posty: 223
Wysłany: 12-12-2010, 09:34   

gdzie to w pa po instalacji można znaleźć??
_________________
Piszesz do mnie na gg?? Przedstaw się i napisz z jakiej strony internetowej się do mnie kierujesz.

Poza Forum za darmo umarło.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 15-12-2013, 20:26, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
kodzak16

Pomógł: 1 raz
Posty: 28
Wysłany: 12-12-2010, 12:35   

Dobra a więc omówie swój problem.
Wszystko działa ok jeśli chodzi o strone główną zmieniona konfiguracja ale jeżeli masz kategorie która zawiera inną kategorie wtedy zaczynają się problemy. A mianowicie widać na screenie
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 12-12-2010, 16:06   

19gazda62, nie ma konfiguracji w P.A.
kodzak16 napisał/a:
Wszystko działa ok jeśli chodzi o strone główną zmieniona konfiguracja ale jeżeli masz kategorie która zawiera inną kategorie wtedy zaczynają się problemy.

Posty piszemy zgodnie z regułami polskiej ortografii i interpunkcji.
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
19gazda62


Pomógł: 20 razy
Posty: 223
Wysłany: 14-12-2010, 09:51   

A jak zmienić nazwy kart i treść na danej karcie?
_________________
Piszesz do mnie na gg?? Przedstaw się i napisz z jakiej strony internetowej się do mnie kierujesz.

Poza Forum za darmo umarło.
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 14-12-2010, 22:03   

ajax_tabs/configuation.php
Kod:
$tabs .= '
<li><a href="tab.php"><span>Forum</span></a></li>
<li><a href="tabsearch.php"><span>Wyszukaj</span></a></li>
<li><a href="tabalbum.php"><span>Album</span></a></li>
<li><a href="tabdownload.php"><span>Download</span></a></li>
<li><a href="tab.php?c=1"><span>Kategoria 1</span></a></li>
<li><a href="tab.php?c=3"><span>Kategoria 2</span></a></li>
<li><a href="tabforum.php?f=5"><span>Forum 1</span></a></li>
<li><a href="#fragment-1"><span>Dodatkowa strona</span></a></li>
';
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
piasek28


Posty: 105
Wysłany: 16-12-2010, 16:33   

Witam
Zrobiłem sobie osobną kategorię: Pliki od pobrania i teraz chciałbym, żeby forum, które jest tam wyświetlane nie powielało się w kategorii Forum. Da radę jakoś to zmienić?
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 16-12-2010, 16:58   

piasek28 napisał/a:
Zrobiłem sobie osobną kategorię: Pliki od pobrania i teraz chciałbym, żeby forum, które jest tam wyświetlane nie powielało się w kategorii Forum. Da radę jakoś to zmienić?

Jakoś napewno da się to zrobić. Ale jak to nie wiem. Obmyślę coś.
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
kodzak16

Pomógł: 1 raz
Posty: 28
Wysłany: 19-12-2010, 12:52   

Polaczek, dobra wiem że nie napisałem zgodnie z regułami polskiej ortografii i interpunkcji. Twoja uwaga niestety nie rozwiązała mojego problemu z tą modyfikacją i byłem zmuszony usunąć ją.
Pod koniec użytkowania zauważyłem, że przy kliknięciu w daną zakładkę rozwijała się interesująca mnie kategoria, ale gdy chciałem do niej przejść wracało na stronę główną.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę