phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Block PM
Autor Wiadomość
jezyk403


Pomógł: 2 razy
Posty: 209
Wysłany: 02-02-2012, 11:45   

jest dodany i dalej nic,

[ Dodano: 02-02-2012, 11:46 ]
Tabel na stronie działaja, szukanie użytkownika tez tylko podejrzewam ze cos bedzie w bazie danych cos nie tak
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Majkelo



Pomógł: 1283 razy
Posty: 3081
Wysłany: 02-02-2012, 11:46   

W takim razie zapytanie SQL wykonaj.
 
     
jezyk403


Pomógł: 2 razy
Posty: 209
Wysłany: 02-02-2012, 11:58   

Dodałem zapytanie :
Cytat:
CREATE TABLE phpbb_block_pw (
block_id tinyint(8) NOT NULL auto_increment,
user_id varchar(8) NOT NULL,
user_block_id varchar(8) NOT NULL,
block_desc text NOT NULL,
block_deactive char(1) NOT NULL,
PRIMARY KEY (block_id),
KEY block_id (block_id),
UNIQUE block_id_2 (block_id)
);


i w wydaje mi sie ze tych zapytańvw tabeli jest mało


[ Dodano: 02-02-2012, 12:52 ]
 
     
Matteo



Pomógł: 1932 razy
Posty: 5715
Wysłany: 02-02-2012, 13:46   

jezyk403, spróbuj wykonać zapytanie:
Kod:
CREATE TABLE rfcb_block_pw (
block_id tinyint(8) NOT NULL auto_increment,
user_id varchar(8) NOT NULL,
user_block_id varchar(8) NOT NULL,
block_desc text NOT NULL,
block_deactive char(1) NOT NULL,
PRIMARY KEY (block_id),
KEY block_id (block_id),
UNIQUE block_id_2 (block_id)
);
_________________
Fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej...
matteo.fcb(at)gmail.com
 
     
jezyk403


Pomógł: 2 razy
Posty: 209
Wysłany: 02-02-2012, 14:01   

Matteo po raz kolejny uratowałeś mnie

[ Dodano: 02-02-2012, 14:44 ]
maminowiec napisał/a:
sebul00000, np tu

znajdź
Kod:

            $sql = "SELECT block_id
                    FROM ". BLOCK_USERS_TABLE ."
                    WHERE user_id = '$user_id' && user_block_id = '$user_block_id';";


przed tym dodaj
Kod:

            if($user['user_level'] == 1){
           message_die(GENERAL_MESSAGE, 'Nie możesz zablokowac admina ');
       }


znajdz
Kod:

            $sql = "SELECT user_id
                    FROM ". USERS_TABLE ."
                    WHERE username = '$username';";


zamień na

Kod:
            $sql = "SELECT user_id , user_level
                    FROM ". USERS_TABLE ."
                    WHERE username = '$username';";


nie wiem czy bedzie działac


w którym pliku to dodać ????

[ Dodano: 02-02-2012, 14:50 ]
Ok już sobie poradziłem dziekuje wszystkim za pomoc
 
     
emiloski94


Pomógł: 2 razy
Posty: 363
Wysłany: 31-03-2012, 18:23   

@up:

To mógłbyś się podzielić w którym pliku ;]
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
jezyk403


Pomógł: 2 razy
Posty: 209
Wysłany: 30-06-2012, 13:52   

Miałem ten block pw i nagle mi zniknął , sprawdziłem całą instalację i wszystko dobrze. hmmm ??
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę