phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Automatyczne tytułowanie linków
Autor Wiadomość
MikeFM

Pomógł: 44 razy
Posty: 217
Wysłany: 20-03-2010, 18:06   

Wszystko ładnie pięknie, ale mod nie potrafi odczytać tytułu mojego forum.
http://peh-cs.pl/readTitle.php?url=peh-cs.pl

Inne czyta.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 11-04-2010, 23:02   

Hmmm
Zainstalowałem tą modyfikacje u siebie na forum i nie chodzi. Gdy klikam na URL to nic się nie pojawia. Nie wiem co może być nietak. :/
 
     
VanLisek


Pomógł: 17 razy
Posty: 278
Wysłany: 03-05-2010, 16:57   

Mam zainstalowane jeszcze IPB Quick Reply i mi nie działa.
W załączniku daje moj quick_reply.tpl
_________________
Come back...
 
     
They2


Pomógł: 82 razy
Posty: 1297
Wysłany: 22-06-2010, 02:20   

Czy ktoś poprawi wersję Read Title dla Spider Friendly ?

poniewaz link z sf nie odczyta :/
_________________
Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG.
 
     
CREATIVE_10


Posty: 52
Wysłany: 02-07-2010, 19:17   

Mi wyskakuje takie coś:

Kod:
[url=www.thegta.pl]The GTA :: Strona Główna
<!-- www.000webhost.com Analytics Code -->
<script type="text/javascript" src="http://analytics.hosting24.com/count.php"></script>
<noscript><a href="http://www.hosting24.com/"><img src="http://analytics.hosting24.com/count.php" alt="web hosting" /></a></noscript>
<!-- End Of Analytics Code -->
[/url]
 
     
Cassino

Pomógł: 34 razy
Posty: 787
Wysłany: 05-07-2010, 14:23   

kiedy ci to wyskakuje? w co wchodzisz?
_________________
hehe
 
     
CREATIVE_10


Posty: 52
Wysłany: 06-07-2010, 13:31   

Cassino napisał/a:
kiedy ci to wyskakuje? w co wchodzisz?


Wyskakuje mi to kiedy po dodaniu linka w URL klikne OK. Wyskakuje to w polu pisania (zamiaast tego zatytułowanego linka)
 
     
sebul00000


Pomógł: 23 razy
Posty: 451
Wysłany: 27-07-2010, 03:09   

Może tak by w końcu zrobił porządną instrukcję do tego moda...? Naliczyłem 4 instrukcje, wykonanie każdej oddzielnie nic nie daje, łączyć już ich mi się nie chce, bo to pewnie i tak też nic nie da. Robiąc według pierwszej instrukcji mod nie działa
Kod:
[url=http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=60087,postdays,0,postorder,asc,start,40]<br />
<b>Fatal error</b>:  Call to undefined function:  stripos() in <b>/home/pryku190/public_html/readTitle.php</b> on line <b>49</b><br />
[/url]
, robiąc według drugiej instrukcji także mod nie działa, robiąc według instrukcji Seby mod niby działa, ale krzaczy się przy diakrytycznych znakach, więc można powiedzieć, że nie dział... A mod leży w gotowych modyfikacjach... :O
_________________
Za niewielką opłatą (przy mniejszych zleceniach, możliwość zapłaty smsem) robię wszystko (no może prawie wszystko ;] ) co jest związane ze skryptem forum phpBB2 by Przemo, między innymi instalacja skryptu przema, wgrywanie modów, itp.
 
     
:roX:

Posty: 72
Wysłany: 02-09-2010, 12:16   

a co zrobić aby w okienku które się pokazuje po kliknięciu URL było
Kod:
http://
a nie
Kod:
www.
??
 
     
Dzilet


Pomógł: 28 razy
Posty: 359
Wysłany: 08-10-2011, 19:19   

A co zrobic zeby napis co juz wyskoczy po dodaniu adresu przez URL byl podkreslony ?

[ Dodano: 08-10-2011, 19:22 ]
I czy da rade zrobic tak zeby nie trzeba bylo dodawac przez URl, ale poprostu jak sie wklei link do pola odpowiedzi to po wyslaniu zeby go zmianialo ?
 
     
japi55


Pomógł: 570 razy
Posty: 1447
Wysłany: 08-10-2011, 19:26   

Chyba tak:

otwórz images/jsscripts.js

Znajdź

Kod:
form.message.value += '[url]'+url+'[/url]';


Zamień na

Kod:
form.message.value += '[url][u]'+url+'[/u][/url]';

Znajdź

Kod:
form.message.value += '[url='+url+']'+request.responseText+'[/url]


Zamień na

Kod:
form.message.value += '[url='+url+'][u]'+request.responseText+'[/u][/url]
 
     
Dzilet


Pomógł: 28 razy
Posty: 359
Wysłany: 08-10-2011, 19:35   

japi55, nom to fajnie, ze jest podkreslone a nie wiesz jak zrobic zeby byla tez druga mozliwosc dodawania linkow dorazu do pola z odpowiedzia a nie przez url ? Chodzi mi o to, ze wklejam link w odpowiedzi i po wyslaniu mi go odrazu wyswietla tak ja za pomoca opcji URL
 
     
Draco demonicus


Posty: 93
Wysłany: 28-11-2011, 19:59   

Mi wyskakuje coś takiego, gdy daję podgląd:
Zamiast tytuły, daje mi coś takiego :/

Kod:
[url=http://www.przemo.org/]<html><body><script type="text/javascript">
window.google_analytics_uacct = "UA-1665446-6";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://img.ugu.pl/ugupl_h.js">
</script>Error<script type="text/javascript" src="http://img.ugu.pl/ugupl_f.js"></script>
<script type="text/javascript">
  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-1665446-6']);
  _gaq.push(['_setDomainName', 'none']);
  _gaq.push(['_setAllowLinker', true]);
  _gaq.push(['_trackPageview']);

  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();
</script>
</body></html>[/url]
_________________
Avek jest mojego autorstwa. Zastrzegam sobie prawo do jego kopiowania, przerabiania i posiadania. Niestosowanie się do tego oznacza kradzież.
 
     
HardROoZi


Pomógł: 27 razy
Posty: 304
Wysłany: 01-04-2012, 21:58   

robilem wg instrukcji z pierwszego posta i modyfikacja nie pobiera tytułu z title :/ moze ktos poprawi ta modyfikacje ?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
KOŁO

Posty: 33
Wysłany: 04-03-2013, 11:51   

Seba123 napisał/a:
Odczytuje - pisałem, przerobiłem to na live i ściąga je ładnie. W załączniku jakbyś chciał zobaczyć albo jakby ktoś chciał ściągnąć ;)

Polecam ten sposób. Prosty, szybki i skuteczny.

[ Dodano: 06-03-2013, 10:43 ]
No i wyszedł pierwszy problem.
Modyfikacja działa, ale gdy edytuje użytkownika to na samej górze pokazuje mi się:


Warning: include(readTitle.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/kolo82/domains/kolo82.linuxpl.info/public_html/includes/bbcode.php on line 30

Warning: include(readTitle.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/kolo82/domains/kolo82.linuxpl.info/public_html/includes/bbcode.php on line 30

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'readTitle.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kolo82/domains/kolo82.linuxpl.info/public_html/includes/bbcode.php on line 30


Wie może ktoś jak to zjeść?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę