phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Counter-Strike StatuS MoD
Autor Wiadomość
NineX



Pomógł: 546 razy
Posty: 1983
Wysłany: 07-04-2011, 22:04   

Krisek1997, twoja propozycja nie zadziała.
Twinn, jeśli chodzi o zapytania sql: phpMyAdmin - obsługa, ale co do Twojego błędu, to wykonaj poniższą instrukcję:
Kod:
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

includes/constants.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

define('SEARCH_MATCH_TABLE', $table_prefix . 'search_wordmatch');

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

define('STATUS_TABLE', $table_prefix . 'status');
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Twinn

Posty: 24
Wysłany: 08-04-2011, 06:47   

MySQL zwrócił komunikat:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'includes/constants.php

#
#-----[ FIND ]-----------------------------------' at line 5
 
     
Twinn

Posty: 24
Wysłany: 08-04-2011, 12:31   

w phpmyadmin pojawia sie:

Kod:
MySQL zwrócił komunikat:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'includes/constants.php

#
#-----[ FIND ]-----------------------------------' at line 5


a w pa:

Kod:
Błąd Ogólny
Nie mogę wykonać: # #-----[ OPEN ]------------------------------------------ # includes/constants.php # #-----[ FIND ]------------------------------------------ # define('SEARCH_MATCH_TABLE', $table_prefix . 'search_wordmatch')
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 08-04-2011, 12:34   

czy mi sie zdaje, czy ty instrukcje wklejasz do phpmyadmina?

przed wykonaniem czegokolwiek zalecam: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=10014

a instrukcje otworzyć np. notepad++ bądź wordem, byle nie notatnikiem bo zwija wiersze
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
Jankoxd

Posty: 9
Wysłany: 17-04-2011, 14:15   

Czemu mi nie pokazuję graczy ? mapy itp? jest tylko napis "Idz"

[ Dodano: 18-04-2011, 21:21 ]
bum
 
     
KrOpKa


Pomógł: 2 razy
Posty: 49
Wysłany: 12-05-2011, 19:57   

elo,

mod działa genialnie, ale nie pokazuje mi tej tabelki na stronie głównej.

Ona jest automatyczna czy co ? Czy sam muszę wklepać koda do ovell_header.tpl ? Jak tak to podajcie ;)
 
     
csniq


Pomógł: 1 raz
Posty: 3
Wysłany: 01-12-2011, 19:52   

Sory że odświeżam... Ale bardzo tego potrzebuję... Mi pokazuje taki błąd...

Kod:
Could not query servers information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'cskostni_baza.phpbb_status' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_status ORDER BY `id` ASC;

Line : 37
File : servers.php
 
     
GGCzat

Posty: 3
Wysłany: 20-12-2011, 11:06   

Error met connecten
Warning: stream_set_timeout(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/killorde/public_html/includes/class_hlsocket.php on line 61

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/killorde/public_html/includes/class_hlsocket.php on line 100

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/killorde/public_html/includes/class_hlsocket.php on line 110

Warning: socket_get_status(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/killorde/public_html/includes/class_hlsocket.php on line 111

Warning: fopen(images/cs_maps/.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/killorde/public_html/servers.php on line 61

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/killorde/public_html/servers.php on line 72

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/killorde/public_html/includes/class_hlsocket.php on line 69


o co w tym chodzi ? :(
 
     
Webspy

Pomógł: 71 razy
Posty: 127
Wysłany: 20-12-2011, 11:12   

W includes/class_hlsocket.php masz masę błędów. Źle coś zrobiłeś.
_________________
safasfas
 
     
Danix77

Posty: 2
Wysłany: 09-01-2012, 17:34   

Wiem że odświeżam, ale sory, myślę że niepotrzebne byłoby zakladanie nowego tematu.
Przy SQL mam taki oto błąd:

Kod:
Nie mogę wykonać: CREATE TABLE `phpbb_status` ( `id` INT( 3 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `ip` VARCHAR( 21 ) NOT NULL , `port` VARCHAR( 6 ) NOT NULL , `name` VARCHAR( 255 ) NOT NULL , `url` VARCHAR( 255 ) NOT NULL ) ENGINE = MYISAM

Kliknij Tutaj żeby powrócić.


O co tu chodzi, bo nie mam pojęcia... ?
 
     
Green274

Posty: 13
Wysłany: 15-03-2012, 11:22   

Ja mam taki problem, że jak wchodze do PA to wszystko jest ok ale jak na twojastrona/servers.php to wyświetla mi się coś takiego:

Kod:
Warning: fopen(images/cs_maps/.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /var/www/virtual/next-frag.cba.pl/servers.php on line 61

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/virtual/next-frag.cba.pl/servers.php on line 72
Next-Frag.cba.pl Strona Główna » Status serwerów
Status serwerów - Next-Frag.cba.pl [ZombieMod] - OffLine cs maps Next-Frag.cba.pl [ZombieMod]
Polaczenie z serwerem IP : 94.23.245.111:27111 nie odpowiada. Gramy na: nieznane
Gracze: nieznane


A i jeszcze coś... Co wpisać w URL?I od czego zależy co mam tam wpisać?
 
     
Deotho


Pomógł: 176 razy
Posty: 610
Wysłany: 15-03-2012, 11:37   

Green274,
Kod:
 Warning: fopen(images/cs_maps/.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /var/www/virtual/next-frag.cba.pl/servers.php on line 61

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/virtual/next-frag.cba.pl/servers.php on line 72


Nie masz katalogu..
_________________
Poza forum pomagam odpłatnie.
 
     
Green274

Posty: 13
Wysłany: 15-03-2012, 11:41   

No właśnie mam katalog.
 
     
Deotho


Pomógł: 176 razy
Posty: 610
Wysłany: 15-03-2012, 11:42   

Green274, ustaw prawidłową ścieżkę.
_________________
Poza forum pomagam odpłatnie.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Green274

Posty: 13
Wysłany: 15-03-2012, 11:42   

Ale gdzie to zrobić?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę